Sands Resort & Spa 4+*

Lokacija
Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na peščanoj plaži Wolmara, u zalivu u kojem mogu da se posmatraju delfini. Flic en Flac na oko 5 km. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 55 km.

Hotel
Negovan boutique hotel u mauricijskom stilu. Ima prelepi pogled na planinu Le Morne. Leta 2014. je kompletno renoviran. Od sadržaja ima lobi sa recepcijom, glavni restoran "Tamarind Terrace" koji nudi jela internacionalne kuhinje, A-la-carte restoran "Spices" i restoran na plaži "Pink PepperCorn". U ostale sadržaje hotela spadaju "Dolphin Bar", bazen sa ugrejanom vodom i whirlpool-om, butik, besplatan internet centar.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak i večera u vidu menja ili švedskog stola. Kod rezervacije usluge pun pansion plus dodatno meni za ručak. Obavezna doplata za 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 92, od toga 1 Exclusive Suite.
Superior: oko 52 m2 (52), veoma su prostrane i uređene sa stilom, imaju kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, gardarober, TV, telefon, internet uz doplatu, peglu, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, na 1. ili 2. spratu, sa balkonom i pogledom na more.
Deluxe: oko 52 m2 (26), kao Superior, sa terasom.
Beachfront: oko 52 m2 (26), kao Deluxe, direktan pristup plaži.

Zabava
Svakodnevno diskretna zabava u večernjim satima, sa živom muzikom, jednom nedeljeno većernji show program.

Sport
Uključeno: fitnes center, 2 teniska terena sa reflektorima, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, pedalina, čamac sa staklenim dnom, kajak, stoni tenis, pikado.
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, ronjenje (PADI), katamaran, pecanje na pučini, posmatranje delfina i jahanje. Golf teren "Tamarina" u blizini.

Beauty & Wellness
Mali wellness centar, sa raznovrsnim i bogatim izborom različitih tretmana.
Uključeno: sauna, hamam, whirlpool.
Uz doplatu: masaže, razni tretmani lepote.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu kao i za proslavu desetogodišnjice braka i proslavu svake naredne petogodišnjice, dobijaju popust do 50% za suprugu na osnovnu cenu hotela navedene u katalogu. Može se kombinovati sa First minute popustom. U hotelu dobijaju voće, mali poklon, flašu penušavog vina, kao i jednu romantičnu večeru uz sveće. Minimum 6 noćenja. Važi do 6 meseci posle venčanja odnosno 9 meseci nakon dana godišnjice. Deca mogu da borave u sobi sa roditeljima. Ne važi u periodu od 22.12. do 2.1.