Sofitel Imperial Resort & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Centar sa restoranima i prodavnicama udaljen je oko 5km, Aerodrom Mahebourg na oko 50km, a Porst Louis na oko 25km.

Hotel
Elegantan u diskretnom azijskom stilu. Lobi napravljen u otvorenom načinu gradnje sa pogledom na Indijski okean. U ponudi hotela nalaze se  glavni restoran "Ravinala'' sa internacionalnom kuhinjom, kineski restoran "Ming Court'', japanski "Teppanuaki'', restoran na plaži "Tamassa'', kao i restoran "Jacaranda'' direktno na plaži, sa ponudom jela od morskih plodova, piano barom, barom na plaži. Na raspologanju su još i veliki bazen sa terasom za sunčanje, male radnje.

Ishrana
Bogati dorucak u vidu švedskog stola, za večeru švedski sto ili meni u restoranu "Ravinala'' kao i odabrana jela a-la-carte u restoranima "Ming Court'' i "Jacaranda''. A-la-carte u "Teppanyaki'' i Lobsterdinner u "Jacaranda'' uz doplatu.
Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto za ručak u restoranu "Ravinala''. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 191
Superior: oko 50 m2 (48), u prizemlju, uređene sa stilom, moderno i harmonično u svežim bojama, kupatilo sa kadom i tušem, wc, fen, bade mantil, TV/muzički kanal, telefon, WLAN internet uz doplatu, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa ka morskoj strani.
Luxury: oko 50 m2 (95), kao Superior, na prvom ili drugom spratu, pogled more.
Family Suite: oko 75 m2 (42), kao Luxury, malo udaljen od glavne zgrade u egzotičnoj bašti, u formi azijskog sela sa malim vodopadima i tropskim biljkama, Veliki i elegantno uređeni, imaju dnevni boravak kao i odvojenu spavaću sobu, 2 kupatila, pogled na baštu.

Zabava
Svakodnevna vecernja zabava.

Sport
Uključeno: skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje, snorkling, kajak, windsurfing, čamac sa staklenim dnom, katamaran, 2 teniska terena sa reflektorima, gimnastika u vodi, fitnes centar, odbojka, badminton, stoni tenis.
Uz doplatu: časovi tenisa, ronjenje, pecanje na pučini, pedalina, teren sa 18 rupa ,,Le Tamarina'' u blizini.

Deca
Prednost za porodice: dva deteta do 16 godina u odvojenoj sobi dobijaju do 30% popusta. Ne važi za Family Suite. Ne važi u periodu od 21.12. do 3.1.

Beauty & Wellness
1000 m2 veliki Spa ,,SoSpa'' u azijskom ambijentu.
Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, whirlpool, masaže, tretmani lepote.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu i oni koji slave godišnjicu braka dobijaju popust do 50% za suprugu na osnovnu cenu navedene u katalogu. Može se kombinovati sa First minute popustom. U hotelu dobijaju cveće i koktel, flašu penušavog vina, voće i čokoladu, Sofitel suvenir, doručak u sobi sa čašom prenušavog vina, kao i jednu večeru uz sveće/po boravku.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde