Constance Belle Mare Plage 5*

Lokacija
Nalazi se na istočnoj obali, direktno na dva kilometra dugačkoj plaži od belog peska. 20 minuta hoda do Belle Mare, aerodrom Mahebourg je udaljen oko 50 km.

Hotel
Ležerne atmosfere, okružen velikim tropskim vrtom od 15 hektara. Kompleks je idealan za aktivan odmor. Poseduje glavni restoran "La Citronnelle'', sa pogledom na plažu, a nudi razne tematske švedske stolove i show cooking stanice. A-la-carte restoran "La Spiaggia'' nudi mediteransku, dok "Deer Hunter'' nudi kreolsku kuhinju. Ekskluzivni Fine Dining restoran "Blue Penny Cafe'' kao i 3 ostala restorana ("Le Swing'', "Indigo'' i "Le Kaze'') takođe stoje na raspolaganju. Tu možete tokom podneva uživati u morskim specijalitetima, a u ponudi su i snackovi i salate. Lounge, bar na plaži, bar na bazenu, 4 dodatna bara, 4 bazena, frizer, butik. "Courtesy Lounge'' za dolazak i odlazak, sa tušem, TV-om i besplatnim internetom.

Ishrana
U cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak i švedski sto za večeru u retoranu "La Citronnelle'', jednom u toku boravku meni u "La Spiaggia'' restoranu ili meni u "Blue Penny Cafe''. Meni u a-la-carte restoranima se naplaćuje.
Pun pansion ili al inclusive uključuje i ručak na bazi švedskog stola u restoranu ''Le Kaze'', meni u "Deer Hunter''-u ili snackove u "Le Swing''-u. Za usluge u sklopu all inclusive-a raspitajte se kod našeg agenta.

Sobe - ukupno 235
Prestige: oko 45 m2 (92), renovirane, komforne sa modernim nameštajem od drveta, radnim stolom. Kupatilo sa kadom, tuš, wc, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini, Entertainmentsystem sa DVD plejerom, internet, klima uređaj, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, ka morskoj strani.
Junior Suite Sea Side: oko 68 m2 (96), uređen kao Prestige, sa modernim dizajnom, prostraniji sa plakarom, kutkom za sedenje sa sofom za spavanje.
Junior Suite Beachfront: oko 68 m2 (41), opremljen kao Junior Suite, u prvom redu od plaže. Nespresso aparat za kafu.

Zabava
Svakodnevno zabavni program u večernjim satima, povremeno sa živom muzikom.

Sport
Uključeno:
fitnes centar, joga, aerobik i thai chai u grupi, 4 teniska terena, skijanje na vodi, windsurfing, jedrenje, snorkling, katamaran, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, bocanje, stoni tenis, mini golf.
Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, ronjenje (PADI), izleti sa snorklingom, banana-čamac, pecanja na pučini.

Deca
Top popusti za decu: besplatno u sobi sa roditeljima u periodu od 13.4. do 30.14.

Beauty & Wellness
"Le Spa de Constance'' kao i ''Shiseido Spa'', nude potpuno opuštanje i oporavak.
Uključeno: dva whirlpoola, sauna i hladni plunge pool.
Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec ili slave petogodišnjicu braka ili svaki naredni petogodišnjici jubilej dobijaju oko 60% popusta, dok u periodu 13.4.-30.14. oko 80% popusta za suprugu na osnovnu cenu hotela koja je navedena u katalogu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. Popust važi i na doplate za ishranu. U hotelu pri dolasku dobijaju kanape, flašu vina, cveće i sveće u sobi i kupatilu i 25% popusta na masaže u ''Le Spa de Constance'' (izmedju 9.30 i 14h).

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde