Paradise Cove Hotel & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na severnoj obali sa predivnim pogledom na ostrvo Coin de Mire. Mesto Grand Baie udaljeno je oko 5km a aerodrom Mahebourg oko 85km.

Hotel
Sa ljubavlju izgrađen butik hotel, nalazi se u tropskom vrtu, pored malih peščcanih i romantičnih plaža. Hotel ima tri restorana, glavni sa kreolskom kuhinjom, a la carte restoran I bikini bar sa međunarodnim i ribljim specijalitetima. Prijatni barovi, dva bazena, suncobrani, ležaljke i peškiri na raspolaganju su Vam na bazenu i plaži, kao i internet (uz nadoknadu), frizerski salon i butici.

Sobe: 47 soba i 20 apartmana;
Prestige Pondichery: oko 50m2 sa ljubavlju opremljene, imaju kupatilo, odvojeni WC, fen, bade mantil, sat TV, telefon, internet (uz nadoknadu), klima, mini bar, sef, balkon ili terasa. Tanjir dobrodoslice pri dolasku i 24h room servis. 
Prestige 1001. noć: oko 50m2 uredjene u arapskom stilu, nalaze se na spratu i imaju dodatak aparata za čaj/kafu i direktnim pogledom na lagunu.

Sport
Uključeno u cenu: skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, surfing, gnjuranje, jedrenje, pedalina, kajak, akva teretana, fitnes centar, kuglanje, tenis, soba za igranje.
Dodatno se naplaćuje: škola ronjenja, katamaran, krstarenje.

60plus pogodnosti
Osobe starije od 60 godina dobijaju popust od 25%. Popust ne važi u periodu od 21.12. do 03.01.

Medeni mesec
Mladenci dobijaju jednu večeru pod svežama, korpu voća, ukrase od cveća u sobi, flašu šampanjca. Za rezervacije sobe 1001. noć dobija se dodatni doručak sa šampanjcem, masaža, popust za tretmane, flaša ruma. Minimum boravka 6 noći i važi za rezervacije do 12 meseci nakon venčanja.

Popusti za godišnjice braka
Za parove od 5 do 10 godina zajedničkog života popust za supruge do 25%.
Za parove preko 10 godina zajedničkog
života popust do 50%. Dobijate flašu šampanjca i tortu po dolasku. Za preko 25 godina dobijate večeru pod svećama. Vazi do 1 mesec dana pre ili posle godišnjice. Ne važi za rezervacije u periodu od 21.12. do 03.01.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde