Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3+*

Lokacija
Nalazi se na plaži Beau Vallon. Udaljen je oko 5 km od glavnog grada Viktorije, na oko 15 km od aerodroma Mahé.

Hotel
Odlikuje ga otvorena recepcija, glavni restoran "Parrot Restaurant" sa internacionalnom kreolskom kuhinjom, kao i à la carte restoran "Pizzeria" sa italijanskim specijalitetima, "Le Canton" sa kineskom kuhinjom, "Teppanyaki Counter" sa japanskom kuhinjom, i "Indian Tandoori Cuisine" sa indijskom kuhinjom. Hotel ima bazen, 3 bara; ležaljke i peškiri su i na plaži i pored bazena, suncobrani pored bazena. Postoji i dečiji bazen. WLAN internet priključak u holu (uz doplatu), postoji i soba za masažu (uz doplatu), kazino. Novo igralište za decu.

Ishrana
Švedski sto za doručak. Polupansion dodatno uključuje švedski sto i za večeru u glavnom restoranu, à la carte restoran (uz doplatu).

Sobe - ukupno 232.
Standard - oko 28 m² (155) opremljene sa kupatilom sa tušem/WC-om, fenom, TV sa muzičkim kanalima, telefonom, internet priključkom (uz doplatu), klima uređajem, mini barom, aparatom za čaj/kafu, sefom, na prvom i drugom spratu; sa pogedom na zaliv.
Superior - oko 36 m² (25), isto kao Standard, nisu renovirane, dodatno s kadom, smeštene u prizemlju.
Deluxe - oko 38 m² (48), isto kao Standard, nije renovirana, u bašti postoje bungalovi sa po 4 smeštaja, sa kadom, papučama, korpom voća, poklonom za dobrodošlicu. Kasni check-out (u zavisnosti od raspoloživosti). Terasa/balkon.

Zabava
Večernje zabave svakog dana.

Sport
Uključeno:
teretana, teniski teren, pedalina, odbojka, badminton, stoni tenis, fudbal, pikado.
Uz doplatu: ronjenje, snorkling, jedrenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, skuter, parasailing.

Medeni mesec - popust za godisnjice braka
Gosti koji su na medenom mesecu dobijaju do 20% popusta na cenu hotela za mladu. U hotelu dobijaju flašu penušavog vina, korpu s voćem i poklon za dobrodošlicu. Gosti koji su uplatili polupansion dodatno dobijaju jednu gala večeru. Minimum pet noćenja.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde.