Constance Ephelia Resort 5*

Lokacija
Smešten je na severozapadnoj obali do Port Launay Marine National Parka, okružen plažama sa severne i južne strane. Dužina peščane plaže je 1,1 km sa još nekoliko dodatnih manjih plaža. Nalazi se na oko 25 km od aerodroma Mahé.  

Hotel
Resort se nalazi u oblasti od 120 ha, okružen impresivnim brdima i prelepom šumom. Glavni restoran "Corossol" nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima, i show-cooking-om. A la carte restoran "Helios" sprema sjajnu mediteransku kuhinju, "Adam & Eve" nudi gostima specijalitete s roštilja, "Seselwa" nudi obroke sa kreolskim jelima kao i specijalitetima iz Indijskog okeana. Hotel ima pet bazena sa ležaljkama i suncobranima, kao i na plaži.

Ishrana
Bogat doručak na bazi švedskog stola, večera (švedski sto) u restoranu “Corossol” i nekoliko puta nedeljno u a la carte restoranu “Adam & Eve” uračunato u cenu. Drugi a la carte restorani se dodatno naplaćuju.

Sobe – ukupno 224 svita i 43 vile
Junior Suite – oko 62m² (184); prostrane i veoma lepo uređene. Imaju deo za sedenje, kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bademantil, TV (ravan ekran), Apple Mac Mini sistem sa DVD/CD plejerom, telefon, besplatni bežični pristup internetu, klima, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, na južnom delu plaže, okrenuti ka moru.

Zabava
Svako veče živa zabava u “Zee Bar”.

Sport i zabava
Uključeno:
teretana, aerobik, joga, četiri teniska terena (osvetljena), skvoš, stoni tenis, pedalina, katamaran, jedrenje na dasci, kajak, gnjurenje.
Dodatno se naplaćuje: časovi jedrenja na dasci i katamaranu, individualni časovi joge, ronjenje.

Deca
Dečiji klub “Gecko” za decu od 4 do 12 godina, otvoreno od 9 do 21 sat. Usluge bebisitera i dečiji meniji su dostupni na zahteb. Jedno dete (od 3 do 11 godina) ide besplatno u sobu sa roditeljima u periodu od 1. maja do 31. jula i od 1. septembra do 20. oktobra, deca ispod 3 godine besplatno.

Zdravlje i lepota
Spojićete se sa prirodom u “Spa de Constance” i “Shiseido Spa” centrima, najvećim spa delom u Indijskom okeanu.
Uključeno: sauna, hladan bazen, bazen za relaksaciju sa delom za jogu i đakuzi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote, manikir/pedikit, frizerski salon.

Dodatno
DERTOUR gosti dobijaju čašu belog vina i kanape po dolasku. Minimum boravak od 5 noćenja.

Medeni mesec
Mlada dobija oko 50% popusta. Minimum boravak je 5 noćenja, dodatno se dobija flaša penušavog vina i torbu za plažu.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde