Hotel Coco de Mer 4+*

Lokacija
Smešten je u Anse Bois de Rose zalivu, u jugozapadnom mirnom delu ostrva Praslin. Aerodrom Mahé je udaljen oko 50 km, Praslin aerodrom je na oko 10 km.

Hotel
Kompleks hotela je savršeno mirno mesto za relaksaciju u prirodnom bujunom okruženju, sa prijateljskom atmosferom. Hotel "Coco de Mer" ima veliki otvoreni hol, glavni restoran "Hibiscus" služi internacionalnu i kreolsku kuhinju, kao i á la carte restoran "Mango Terrace"pored bazena sa svojim specijalitom - morskim plodovima. Lounge, bar pored bazena, bazen sa terasom za sunčanje, ležaljke, suncobrani, peškiri pored bazena i na plaži, butik. The Black Parrot Suites je udaljen oko 100m i nalazi se na litici s pogledom na more. Imate sopstveni hol, bar, i mali bazen ekskluzivno za goste. Nije dozvoljen boravak deci do 14 godina, sadržaji "Coco de Mer" mogu takođe da se koriste.

Ishrana
Švedski sto za doručak je uključen. Bukiranje polu pansiona obuhvata i švedski sto ili meni za večeru u restoranu "Hibiscus".

Sobe – ukupno 40 soba
Bungalovi u nizovima, koji su smesteni u 4 reda na padini, 12  Junior Suites soba.
Standard - oko 48 m² (22), moderno nameštena, sa nameštajem od svetlog drveta, velika je i komforna, sa delom za sedenje i kaučem, kupatilom sa tusem/WC-om, sa kadom u ćosku u sklopu dnevne sobe, sa fenom, satelitskim kanalima na TV-u, telefonom, klima uređajem, ventilatorom na plafonu, mini-frižiderom, aparatom za kafu i čaj, sefom, balkonom ili terasom; od 2. do 4. reda sa strane na kojoj je more, sa direktnim pogledom na more.
Superior - oko 50 m² (18), isto kao i Standard, direktan pogled na more, terasa.
Black Parrot Junior Suite - oko 64 m² (12), isto kao i Superior, ali elegantnija, sa kupatilom, CD plejerom, TV-om (ravan ekran), mini barom i balkonom.

Zabava i ekskurzije
Živa muzika 3 do 4 puta nedeljno, transfer do idilične plaže Anse Lazio 3 do 5 puta nedeljno.

Sport
Uključeno: stoni tenis, mini golf, teniski teren, kajak, teretana.
Uz doplatu: snorklng, katamaran, iznajmljivanje bicikla, ronjenje u blizini.

More inclusive
Čaj i kafa u popodnevnim časovima su uključeni; šetnje s vodičem.

Medeni mesec
Nudimo 40 % popusta na cenu hotela za mladu. U hotelu mladenci dobijaju cveće i honeymoon koktel. Minimum 6 noćenja.