Beachcomber Sainte Anne Island 5*

Lokacija
Resort se nalazi na privatnom ostrvu od 200ha kod severne obale ostrva Mahe, u marina parku Sainte Anne, okružen sa tri plaže. Oko 5 km udaljen od aerodroma, oko 10 minuta vožnje od aerodroma do luke i još 10 minuta do ostrva.

Hotel
Nalazi se na privatnom ostrvu St. Anne. Idealan je za one koji traže tišinu i uživanje u prirodi. Pored glavnog restorana „L’Abondance“ sa internacionalnom kuhinjom, postoji još i gourmet restoran „Le Mont Fleuri“, kao i „Le Robinson“ (otvoren u toku tri večeri nedeljno, u pojedinim sezonama zatvoren). Resort raspolaže sa barom na bazenu i plaži, bazenom sa odeljkom za decu, besplatnim internet centrom u Sportclub-u, frizerskim salonom, radnjama.

Ishrana
bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu „L’Abondance“. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto ili meni za večeru u glavnom restoranu „L’Abondance“, u restoranu „Le Mont Fleuri“, kao i odabrana jela u restoranu „Le Robinson“. Kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto za ručak ili meni u „L’Abondance“.

Sobe - ukupno 87 vila
Garden Villa: oko 150m² (od toga oko 55m² spoljašnji deo) (26) smeštene u tropskoj bašti. Elegantno opremljene vile imaju veliko kupatilo sa kadom, odvojen tuš, wc, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, besplatan WLAN internet, dasku za peglanje i peglu, klimu, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, privatni vrt sa spoljnim tušem, terasu sa nameštajem, bicikl. Sve vile su usmerene ka moru.
Tropical Villa: oko 150 m² (od toga oko 55m² spoljašnji deo) (32), opremljee kao Garden Villa, samo se nalaze bliže plaži.
Pool Villa: oko 220m² (od toga oko 125m² spoljašnji deo) (21), opremljene kao Tropical Villa, sa privatnim bazenom.

Beach & Pool Villa: oko 480m², (od toga oko 319m² spoljašnji deo) (3), kao Pool Villa, veća, sa odvojenom spavaćom sobom i većom baštom.
Senior Beach & Pool Villa: oko 840m² (od toga oko 606m² spoljašnji deo) (3), kao Beach & Pool Villa, mnogo veća, sa dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila, većom baštom.

Zabava
U toku šest večeri nedeljno diskretna zabava u večernjim satima, povremeno sa živom muzikom. Svakodnevno besplatan shuttle do Mahea (odlazak ujutru, povratak popodne).

Sport
Uključeno:
kajak, pedalina, čamac sa staklenim dnom, jedrenje, snorkling, fitnes centar sa saunom i hamamom, odbojka na plaži, boćanje, 2 terena za tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, raznovrsne treking ture.
Uz doplatu: najam bicikla, lični trener, ronjenje PADI, teniske loptice, pecanje na pučini, izleti na Moyenne Island.

Wellness
Uživajte u „Clarins“ spa centru sa 5 single i 2 kabine za tretmane u paru, prostorijom za yogu, prostorijom za balneo tretmane, ayurveda kabinom, prostorijom za beauty tretmane.
Uključeno: sauna, hamam (uz rezervaciju jednog spa tretmana).
Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec kao i za pet godina braka ili svaki naredni petogodišnji jubilej ostvaruju popust do 60 % na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju flašu šampanjca, činiju sa voćem, poklon, voucher za jedan odabrani spa tretman po paru/boravku. Kod rezervacije polupansiona dodatno ručak svakodnevno u odabranom restoranu. Važi do 12 meseci nakon venčanja, odnosno 6 meseci pre ili nakon godišnjice braka. Ne važi za dolaske u periodu od 24.12. do 3.1. Deca u sobi sa roditeljima su dozvoljena.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde