Denis Island Private 5*

Lokacija
Privatno ostro nalazi se svega nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okruženo je belim peščanim plažama sa bujnom palminom vegetacijom. Aerodrom Mahe udaljen je oko 95 km, oko 30 minuta leta avionom.

Hotel
Idealno je mesto za izolovani i opuštajući odmor u prirodi. Otkrijte ovo malo i romantino ostrvo šetajući kroz tropsku vegetaciju u unutrašnjosti ostrva i prelepim plažama na njegovom obodu. Recepcija se nalazi u glavnoj zgradi koja je napravljena u kreolskom stilu. Restoran svojim gostima nudi kreolsku i internacionalnu kuhinju. Hotel dodatno raspolaže i sa vinskim podrumom za degustaciju i privatne večere, barom, lounge-om, bibliotekom sa TV-om, internet centrom uz doplatu i butikom. Masaže u sobi (uz doplatu).

Ishrana
Švedski sto za doručak, ručak i večeru, ili meni. Obavezna doplatata za praznike 24.12., 25.12. i 31.12.

Sobe – ukupno 26
Beach Cottage: oko 90m2 (3) smeštene na različitim mestima u tropskom okruženju. Prostrane kućice uređene sa pun prirodnih materijala. Sve imaju kutak za sedenje, otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, odvojeni WC, bide, bade mantil, fen, papuče, telefon, iPod priključak, peglu, klima uređaj, ventilator na plafonu, mali frižider, aparat za kafu/čaj, malu privatnu baštu sa spoljnim tušem i veliku terasu na strani mora.
Deluxe Beach Cottage: oko 130m2 (13), opremljene kao Beach Cottage, ali veće, sa terasom za sunčanje delimično pokrivenom drvetom, dnevnim ležajem, terasom ka strani mora.
Beachfront Spa Cottage: oko 150m2 (8), opremljene kao Deluxe Beach Cottage, direktno na moru sa privatnim ležaljkama i wellness paviljonom u otvorenom kupatilu.

Zabava i izleti
Povremena zabava u večernjim satima. Šetnje kroz prirodu, promatranje ptica, obilazak okoline i jedne bio-farme na kojoj se uzgaja većina namirnica za hotel.

Sport
Uračunato: teniski teren, snorkling, kajak, bilijar
Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini.

Deca
Top popusti za decu: od 2 do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima.
Prednost za porodice: do 3 deteda do 17 godina u odvojenoj sobi dobija se popust do 25% po osobi. Ne važi u periodu od 26.12. do 08.01.

Ronjenje
Oko ostrva se nalaze neka od najlepših mesta za ronjenje na Sejšelima. Od septembra do oktobra mogu se videti delfini, ajkule i kitovi. Ostrvo raspolaže sa sopstvnom PADI školom za ronjenje koja nudi kurseve kako za početnike, tako i za iskusnije ronioce. Oprema za ronjenje se dodatno naplaćuje i može se iznajmiti. Oprema za snorkling je uključena u cenu.

Medeni mesec
Putnici mogu ostvariti popust do 40% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Može se kombinovati samo sa First minute popustom. Mladenci u hotelu dobijaju jedan „Sundowner“ koktel, kanape i jednu romantičnu večeru uz sveće. Kod rezervacije Beachfront Spa Cottage dobijaju dodatno masažu po osobi. Minimalan boravak je 3 noći. Važi do 9 meseci nakon venčanja. Ne važi za dolaske u periodu od 26.12. do 08.01.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde