Hilton Labriz Resort & Spa 5*

Lokacija
Smešten je na ostrvu Silhouette, trećem po veličini i jednom od najnetaknutijih ostrva Sejšela. Aerodrom Mahe je udaljen oko 30km, oko 70min vožnje (oko 25min transfer do luke i dodatno oko 45min brzim brodom do hotela).

Hotel
Sastoji se od komfornih vila luksuznog dizajna okružene bujnim zelenilom. Nudi idealnu priliku za opuštanje i odmor. Poseduje glavni restoran „Cafe Dauban“ sa internacionalnom kuhinjom, restoran „Grann Kaz“, smešten u kolonijalnoj plemićkoj kući sa ponudom kreolskih kulinarskih specijaiteta, restoran „Portobello“ sa ponudom italijanskih jela, sushi bar i restoran „Sakura“ sa japanskom i azijskom kuhinjom, restoran „Teppanyaki“ sa zabavnim japanskom show cooking-om. Tu su još i „Pizzeria & Grill“ i „Lo Brizan Bar“, takođe sa raznovrsnom ponudom jela. Hotel dodatno raspolaže jednim barom, bazenom sa odvojenim delom za decu, besplatnim WLAN internetom u celom resortu i radnjama.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak u „Cafe Dauban“. Kod rezervisanog polupansiona za večeru je uračunat „Dine Around“, odnosno sva obeležena jela u svim restoranima (osim Teppanyaki, u kojem gosti sa rezervisanim polupansionom imaju popust 25%). Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uračunat podnevni meni u „Pizzeria & Grill“ ili „Lo Brizan Bar”. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 111 vila
Garden Villa: oko 88m² (od toga oko 25m² spoljašnji deo) (30), nalaze se usred tropske vegetacije, u drugom redu do plaže. Sve sobe poseduju kupatilo sa kadom, tuš, wc, odvojeni spoljni tuš, fen, papuče, bade mantil, TV, telefon, CD/DVD uređaj, besplatan WLAN, aparat za kafu/čaj, klima uređaj, mini bar, sef i terasu.
Beachfront Villa: oko 101m² (od toga oko 35m² spoljašnji deo) (63), opremljene kao Garden Villa, sa većim kupatilom, garderoberom, pogledom na more, direktnim prilazom beloj peščanoj plaži.
Deluxe Hillside Pool Villa: oko 185m² (od toga oko 50m² spoljašnji deo) (8), opremljene kao Beachfront vila, veća, okružene tropskom prirodom, nemaju direktan prilaz plaži, dodatno imaju aparat za kafu, veću kadu za dve osobe, sa baštom i paviljonom za romantične večere, privatnim bazenom (6,5m x 3m).
Deluxe Beachfront Pool Villa: oko 185m² (od toga oko 50m² na otvorenom) (9), opremljene kao Deluxe Hillside Pool Vila, direktan prilaz plaži.

Zabava i izleti
Povremena diskretna večernja zabava, sa živom muzikom, kratke šetnje do različitih zaliva i plaža na ostrvu Silhouette.
Uz doplatu: dnevne šetnje kroz prirodu na ostrvu Silhouette, poseta ostrva La Digue, kao i poseta ostrva Praslin, picknick na plaži, romantični Sunset Cruise.

Sport & fitness
Uračunato: teniski teren sa osvetljenjem, fitnes centar, odbojka (na plaži), badminton, iznajmljivanje bicikla.
Uz doplatu: joga, snorkling, ronjenje, kajak, pedalina, pecanje na pučini (na zahtev).

Ronjenje
Ostrvo Silhouette je idealno za ronioce. Postoje brojni motivi za ronjenje, kao i PADI National Geographic škola ronjenja, koja nudi različite ronilačke kurseve. Škola poseduje jedinu dekompresionu komoru na Sejšelima.

Wellness
Spa centar sa svojom lokacijom u tropskoj vegetaciji i sa 6 spa vila, nudi pravi odmor i relaksaciju.
Uračunato: parno kupatilo, sauna, bazen, đakuzi.
Uz doplatu: masaže, različiti tretmani.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i putnici koji slave 3 godišnjicu braka ili svaku narednu godišnjicu, ostvaruju popust do 80 % na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. U hotelu dobijaju jednu čašu penušavog vina, pareo, majicu, kao i romantičnu kupku. Minimalan boravak 4 noćanja. Važi do 6 meseci nakon venčanja odnosno 1 mesec pre ili posle godišnjice braka. Ne važi od 25.12.-9.1.

Dobro je znati
Tri resorta Hilton Seychelles Northolme, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa i Double Tree by Hilton Seychelles - Alamanda Resort & Spa, nude mogućnost za bolje upoznavanje dva različita ostrva. Kod kombinacije ovih hotela (minimum 7 noćenja u dva od tri navedena Hilton hotela) ostvarujete popust od oko 5% na cenu sobe. Ne može se kombinovati sa Honeymoon specijalom ili popustom za godišnjicu braka. Ne važi u periodu od 25.12. do 9.1.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde