Kempinski Resort Seychelles 5*

Lokacija
Nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva, direktno na jednoj prelepoj, dugoj plaži, okružen granitnim stenama. Hotel je udaljen oko 32km od glavnog grada Victoria, a od aerodroma
Mahé oko 24km.

Hotel
Resort pripada renemiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu. Kompleks ima 3 restorana, bar, prijatan lounge. Glavni restoran "Cafe Lazare" nudi švedski sto sa internacionalnim specijalitetima. U a-la-carte restoranu "L’Indochine" možete probati kreolske specijalitete iz regije Indijskog okeana. "Planter’s Bar & Lounge" serviraju lagane snackove i koktele. "Windsong Bar" nudi izbor jela od plodova
mora, u vreme ručka i u večernjim satima. Na raspolaganju su još i bazen, pool bar, besplatan internet centar u biznis centru, besplatan WLAN, čitaonica i butik. Klub za decu do 4-11 godina nudi razne aktivnosti, a ima bazen sa nadzorom.

Ishrana
Bogati doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u restoranu "Cafe Lazare". Meni u a-la-carte restoranima uz doplatu (50% popusta u restoranu "L’Indochine"). Obavezna doplata za praznike 31.12.

Sobe - ukupno 150
Hill View: oko 45 m² (51), moderan dizajn, raspolažu sa kutkom za sedenje, prostrane. Kupatilo sa tušem/wc, bade mantil, fen, telefon, TV, WLAN internet bez doplate, klima, aparat za kafu/čaj, mini frižider (prvo punjenje besplatno),
sef, terasa ili balkon, sa pogledom na brda.
Beachside: oko 45 m² (36), kao Hill View, sa terasom, delimičnim pogledom na more.
Deluxe Beach Side: oko 45 m² (8), kao Beach Side, dodatno sa kadom i espresso aparatom, nekoliko metara od plaže.
Sea View: oko 45 m² (40), kao Hill View, sa balkonom i lepim pogledom na Indijski okean (delimično ograničen vegetacijom).
Deluxe Sea View: oko 45m² (8), kao Sea View, dodatno kada i espresso aparat.

Zabava
Svakodnevno diskretna večernja zabava, sa živom muzikom, kazino (otvoren svakog dana).

Sport
Uračunato: snorkling, 2 teniska terena sa reflektorima, fitnes centar, joga, pilates, gimnastika u vodi, kajak, najam bicikla, badminton, odbojka na.plaži.
Uz doplatu: windsurfing, ronjenje u blizini (PADI), jedrenje,
čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini (u blizini).

Beauty & Wellness
Lepi "Kempinski The Spa" centar je prava oaza za opuštanje. Okružen je bujnom tropskom vegetacijom.
Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.

More inclusive
DERTOUR-ovi gosti imaju mogućnost za late check out do 14h, prema raspoloživosti, kod minimalnog boravka od 7 noćenja.

Venčanje i Honeymoon
Honeymoon special/popust za godišnjice braka
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust do 50% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Popust važi i na doplate za ishranu. Može se kombinovati samo sa First minute popustom. U hotelu dobijaju flašu vina, korpu sa voćem, kolač. Minimalan boravak 4 noći.Važi za petoodišnjicu braka, kao i svaki naredni petogodišnji jubilej. Dan venčanja mora biti u toku boravka. Ne važi u periodu od 27.12. do 10.1.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde