Village du Pecheur 3+*

Lokacija
Nalazi se direktno na jednoj od najlepših plaža na Praslinu, na beloj Cote d’Or Beach. Od aerodroma Praslin udaljen je oko 14km.

Hotel
Interesantnog ambijenta. Na pojedinim mestima u hotelu peščani pod. U restoranu"Coco de Mer" u kojem se služe jela internacionalne i kreolske kuhinje vlada prava"bare foot"atmosfera. Uz restoran tu su i mali lounge, bar, butik, besplatan WLAN u lobiju.

Ishrana
kontinentalni švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno meni za večeru. Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12., 25.12., 31.12. i 1.1.

Sobe - ukupno 19
Standard: oko 35m² (5); malim putem odvojene od glavnog dela hotela, uređene u posebno lepom rokoko stilu, kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima, aparat za kafu/čaj, mini bar,
sef, balkon ili terasa.
Ocean View: oko 44m² (10); kao Standard, u glavnom delu hotela, dodatno sa kadom, pogled more.
Junior Suite: oko 76m² (2), kao Ocean View, veći, odvojeni dnevno/spavaći prostor, terasa.

Sport
Uz doplatu:
snorkling, ronjenje, pecanje na pučini u blizini.

Honeymoon
Putnici koji putuju na medeni mesec, ostvaruju popust do 30% na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Može se kombinovati samo sa First minute popustom. U hotelu dobijaju večeru uz sveće, cveće i flašu penušavog vina.
Minimalan boravak 5 noćenja. Ne važi u periodu 24.12. - 2.1.

Dobro je znati
Kod kombinovanog boravka sa hotelom Sunset Beach na Maheu, gosti stiču pravo na specijalnu cenu EUR 126 po osobi/noćenju za Ocean View sobu. Ne može se kombinovati sa ostalim popustima. Ne važi u periodu 24.12. - 8.1.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati ovde