Savoy Resort & Spa 5*

Lokacija
Nalazi se na 3 kilometara dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Centar grada Victoria nalazi se na oko 5 kilometara udaljenosti. Aerodrom Mahe udaljen je oko 13 kilometara. Nekoliko restorana i prodavnice se nalaze u blizini.

Hotel
Otvoren leta 2014. Karakterišega prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu. U ponudi hotela su glavni restoran “Grand Savoy” sa internacionalnim i kreolskim kulinarskim  specijalitetima, “Gecko Bar” sa raznovrsnom ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran “Pescado”, u kojem se služe riblji specijaliteti i jela od plodova mora. Hotel dodatno nudi gostima bazen, sa odeljkom za decu. U pool bar i baru na plaži gosti se mogu osvežiti izborom osvežavajućih pića i koktela. WLAN je besplatan u celom hotelskom kompleksu. U hotelu dodatno postoji i nekoliko butika.

Ishrana
bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno je uračunat i švedski sto za večeru, u glavnom restoranu. Večera u a-la-carte restoranima je uz doplatu.

Sobe - ukupno 163
Savoy pogled brdo: oko 40m2 (10), soba modernog dizajna u svetlim bojama, sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bademantil, peglu, telefon, TV, besplatan WLAN, klima, minibar, aparat za čaj/kafu, sef, balkon, pogled na brdo.
Savoy Garden View: oko 40m² (30), ista opremljenost kao Savoy pogled brdo, sa terasom i pogledom na vrt.
Savoy Sea View: oko 40m² (95), kao Savoy Garden View, sa pogledom na more.
Junior Suite: oko 60m² (18), kao Savoy Sea View, veći, na boljem položaju, odvojen dnevni boravak, Nespresso aparat.
Savoy Suite: oko80m² (9), kao Junior Suite, još veći, odvojen dnevni boravak sa malom trpezarijom, mala kuhinja, Nespresso aparat.

Sport
Uračunato: fitness centar.
Uz doplatu: tenis (sa osvetljenjem), snorkling i ronjenje (PADI, u blizini), katamaran, motorizovani sportovi na vodi npr. jet ski, skijanje na vodi, paraglajding, banana čamac (u blizini).

Deca
Klub za decu: mnogobrojne aktivnosti u klubu i u okviru kompleksa. Za decu 4-12 godina, dnevno 8-17h.

Beauty & Wellness
Spa centar u lepom okruženju nudi idealne uslove za potpuno opuštanje. Produkti ekskluzivne marke “Sothys” se uglavnom koriste za tretmane.

Medeni mesec
Putnici koji putuju na medeni mesec ostvaruju popust ca.25 % na osnovnu cenu iz kataloga za suprugu. Može se kombinovati sa svim popustima. U hotelu dobijaju flašu penušavog vina, mladenačku tortu, kao i korpu sa voćem. Važi do 6 meseci nakon venčanja.