Cinnamon Bey 4+*

Lokacija
Kompleks se nalazi direktno na peščanoj plaži Beruwele. Aerodrom Colombo udaljen oko 94 km (oko 3 sata vožnje). Iza hotela prolazi železnica za Colombo.

Hotel
Hotel otvorenog stila gradnje, koji gostima već na dolasku nudi prelep pogled na Indijski okean. Glavni restoran „Bufe“ nudi nacionalna i internacionalna jela, grill restoran nudi jela sa roštilja, a restoran „Tranquility“ vas čeka sa ponudom laganih jela. „MEZZ“ je podeljen u 8 šatora i nudi arapske specijalitete. U „800° Degrees“ gostima su na raspolaganju lagana jela pripremljena u drvenoj peći. Tu su još restoran „Rock Salt“ i restoran sa ponudom jela od morskih plodova. Plodovi mora poslužuju se i u „RAW“ restoranu. Ponudu hotela upotpunjuju coffee shop (otvoren 24h), 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, od kojih je jedan isključivo za goste kategorije Deluxe, 2 bara, „ICE“ sa sopstvenom proizvodnjom sladoleda, besplatan WLAN.

Ishrana
Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru (uračunato domaće vino, pivo, sokovi). Kod rezervacije usluge all inclusive dodatno švedski sto za ručak i večeru. Ala-carte uz doplatu. Ostale all inclusive usluge videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 200
Superior: oko 39m² (170), moderne, u lepom dizajnu, kupatilo sa tušem/wc, fen, telefon, TV, besplatan WLAN, klima, bade mantil, ventilator na plafonu, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na more.
Deluxe: oko 49m² (28), kao Superior, sa kombinovanim dnevno/spavaćim prostorom i poluotvorenim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem.

Zabava
Više puta nedeljno zabava u večernjim satima.

Sport
Uračunato:
fitness centar, odbojka na plaži i joga (četvrtkom, subotom).
Uz doplatu: windsurfing, skijanje na vodi, parasailing, snorkling i ronjenje (škola ronjenja u hotelu Bentota Beach u blizini).

Lepota i zdravlje
U spa centru „Azmaara Spa“ možete se opustiti uz bogat izbor tretmana.
Uz doplatu: parno kupatilo, masaže i tretmani.

DERTOUR special
Superior Promo: isto opremljene kao Superior; ograničeni broj soba po nižim cenama.

Medeni mesec
Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu vina, korpu sa voćem i cveće na dolasku. Molimo navesti pri rezervaciji.

Dobro je znati
Gosti koji rezervišu turu iz DERTOUR-ovogprograma, dobijaju 5% popusta na dodatno rezervisane noći pre ili posle ture. Ne važi za kategoriju Super Promo.