Jetwing The Beach 5*

Lokacija
Severno od Kolomba, prostire se duga peščana plaža. Udaljeno oko 3 km od Negombo centra, gde se nalaze male prodavnice. Aerodrom Kolombo je udaljen 12 km.

Hotel
Kompleks se sastoji od trospratnice  sa glavnim restoranom "The Sands", gurmanski restoran "Black Coral", bar, vinski podrum, dva bazena, ležaljke, suncobrani, peškiri na bazenima i plaži, prodavnica suvenira, pristup internetu je besplatan, juvelirnica, čuvanje dece na zahtev gosta (uz doplatu).

Ishrana
Doručak je na bazi švedskog stola, a organizuju se tematske večere sa švedskim stolom uz dodatni polupansion. Pun pansion dodatno obuhvata ručak na bazi švedskog stola ili izbor jela sa menija u glavnom restoranu. À la carte uz doplatu.

Sobe  - ukupno 75 soba,3 apartmana
Super Delux: oko 45 m² (75), moderno dizajnirane, ima kupatilo sa kadom/tušem/wc-om, fen, bademantil, tv, dvd, telefon, internet pristup uz doplatu, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj ili kafu, sef, balkon ili terasa.
Apartman: oko 102 m² (3) isto kao Super delux, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, deo za sedenje, letnje kupatilo sa kadom/wc i odvojenim tušem napolju, đakuzi i ležaljka, balkon u pravcu mora. 24-časovna usluga u sobi.

Zabava
Redovan večernji program uz živu muziku.
Uz doplatu: ekskurzije

Sport
Uključeno: teretana, 1 teniski teren (osvetljenje uz doplatu), odbojka na plaži, skvoš.
Uz doplatu: surfovanje, jedrenje, kajak.

Lepota & Spa
Spa na Jetwing plaži.
Uz doplatu: saune, masaže, različiti tretmani. Na samo od nekoliko metara od Jetwing plaže, nalaze se Jetwing Ayurveda Pavilions, uz mogucnost Ayurveda paket ponude.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati OVDE.