Royal Palms Beach Hotel 4+*

Lokacija
Nalazi se na oko 3 km od centra Kalutara. Voz do Kolomba ili ka jugu je iza hotela. Aerodrom Kolombo je na udaljenosti od 74km

Hotel
Kompleks je izgrađen u lokalnom stilu i ima glavni restoran "Ranthalu", dva à la carte restorana ("Oriental"i "Coffe Shop"), tri bara, bazen sa đakuzijem uz ležaljke i peškire, odvojeni dečiji bazen, prodavnice, butik, internet pristup uz doplatu, Divan Ayurveda centar koji se nalazi u okviru sestrinskog hotela Tangerine Beach, koji se nalazi veoma blizu i dostupan je svim gostima za masaže i različite tretmane. Ayurveda i spa tretmani (uz doplatne takse).

Ishrana
Doručak je uključen. Polupansion takodje uključuje večeru na bazi švedskog stola ili jela sa menija u glavnom restoranu. À la carte uz doplatu.

Sobe – ukupno 123 u trospratnoj zgradi.
Standard - oko 37 m² (118), velika soba sa delom za sedenje, kupatilo sa kadom ili tušem/wc, fen, tv, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj ili kafu, sef, balkoni sa pogledom na more.

Zabava
Nekoliko puta nedeljno se organizuju zabave uz muziku uživo, diskoteka.

Sport
Uključeno: teretana, aerobik, joga, skvoš (u sestrinskom hotelu Tangerine Beach koji je udaljen 150m), odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, pikado.
Uz doplatu: dva teniska terena (u okviru sestrinskog hotela Tangerine Beach), bilijar.

Medeni mesec
Gosti koji su na medenom mesecu dobijaju cveće, korpu sa voćem i 10% popusta na spa tretmane i večeru uz sveće. Naglasiti prilikom rezervisanja.

Dodatne informacije
Dete - kao 3 osoba u sobi, dete do 11 godina može da ostane sa roditeljima uz pomožni ležaj.
Doplata za polupansion - za odrasle po danu iznosi od 19 do 28 EUR u zavisnosti od sezone.
Doplata za all inclusive - za odrasle po danu iznosi od 41 do 54 EUR u zavisnosti od sezone. Pored obroka mogu se konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi, pivo, pića servirana u čašama u all inclusive baru od 22 do ponoći, u vreme ručka i užine od 11 do podneva, čaj/kafa, kolači i peciva od 15:30 do 17 casova, tenis (osvetljenje uz doplatu).

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati OVDE.