The Surf 4*

Lokacija
Nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Bentota, do centra mesta Bentota oko 500m. Iza hotela ide železnička linija do Colomba. Aerodrom Colombo udaljen 90km (oko 3 sata vožnje).

Hotel
Miran i elegantan hotel u lepom vrtu, glavni restoran Le Heritage, nacionalna i internacionalna kuhinja, A la Carte restoran koji služi plodove more. Dva bara, dva bazena, od toga jedan dečiji. Bespltana pristup internetu WLAN u lobiju i mali Spa (masaže uz doplatu), gostima na raspolaganju.

Ishrana
Bogat švedski sto za doručak uključen u cenu. Za rezervisan polupansion dodatno uveče večera u formi švedskog stola ili meni u restoranu Le Heritage,za pun panison dodatno ručak. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe - ukupno 100
Superior: oko 30m² (71), lepo i moderno uređene, kupatilo sa tušem/WC, fen, telefon, TV besplatan pristup internetu WLAN, klima, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon sa ležaljkama ili u prizemlju direktan pristup u vrt, pogled na vrt ili pogled more.
Deluxe: oko 37m² (28), kao Superior, u odvojenoj zgradi, nameštaj višeg kvaliteta, na prvom spratu, balkon sa ležaljkama ili u prizemlju sa direktnim pristupom bazenu i vrtu.

Zabava
Povremeno večernja zabava za goste hotela.

Sport
Uključeno: aerobik u vodi, boćanje, pikado, odbojka na plaži.
Uz doplatu: razni sportovi na vodi.