Jetwing Blue 5*

Lokacija
Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Negombo. Male prodavnice suvenira i supermarket su blizu. Kolombo aerodrom je udaljen 12 km

Hotel
Ovaj popularni hotel je potpuno renoviran i sa novim sjajem otvara sezonu u prolece 2011. U ponudi je dizajniran restoran, 2 velika bazena (sa ležaljkama i peškirima), barom pored bazena, sa jos 2 bara sa malim prodavnicama i dečijim klubom.

Ishrana
Uključen je doručak na bazi švedskog stola. Polupansion takođe uključuje večeru, a pun pansion dodatno uključuje ručak na bazi švedskog stola ili sa menija. À la carte uz doplatu.

Sobe – ukupno 119
Standard - oko 35 m² (114) moderan i puritanski dizajniran deo za sedenje, ima kupatilo sa tušem/wc, fen, tv (sa ravnim ekranom), dvd, WLAN internet pristup uz doplatu, klimu, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za čaj ili kafu,sef, balkon ili terasa sa pogledom na more.

Zabava
Redovan večernji program uz živu muziku

Sport
Uključeno: teretana, odbojka na plaži, stoni tenis.
Uz doplatu: skvoš, iznajmljivanje bicikla.

Lepota & Spa
Novi spa garantuje opuštanje i oporavak.
Uz doplatu: različiti tretmani i masaže Ayurveda centar, deo Jetwing Ayurveda Pavilion može takođe da se upotrebljava.

Medeni mesec
Dobija se popust do 20% za mladu. Mladenci dobijaju čokoladu po dolasku i spa tretman u trajanju od 30 minuta, kao i posebnu večeru uz sveće sa morskim plodovima. Minimum boravka je 5 noći.

Više informacija o ovoj destinaciji možete saznati OVDE