The Z Hotel 3*

Lokacija
Nalazi se u Nungwi, u severnom delu Zanzibara, sa direktnim pristupom privatnoj plaži, sa belim peskom (preko stepenica). Aerodrom Zanzibar se nalazi na udaljenosti od oko 60 kilometara.

Hotel
Elegantnog dizajn sa tradicionalnim zanzibarskim elementima. Popularan kod ronioca i individualnih putnika. Sa terase hotela pruža se predivan pogled na more. U večernjim satima možete uživati u zalasku sunca i u pogledu na brojne dhoni čamce, koji plove morem. U glavnom restoranu postoji a-la-carte ponuda i ponuda u formi švedskog stola. Koktel bar se nalazi na prvom spratu glavne zgrade sa fantastičnim pogledom na more, a pored pića i užine nudi salate, suši i tapas. Novootvoreni bar open-air bar nalazi se na krovu drugog sprata, a dodatno postoji i café u kojem možete poručiti sledoled. Besplatne ležaljke i suncobrani na bazenu, terasi za sunčanje i na plaži. Dodatno postoji i lounge, suvenirnica, internet café (uz doplatu). Wi-Fi u javnim delovima hotela i usluge pranja veša (uz doplatu).

Ishrana
Doručak.

Sobe - ukupno 39
Deluxe Sea View: veličine oko 25m2, na prvom i drugom spratu, opremljene vrednim nameštajem iz Milana. U svom sastavu imaju tuš/WC, fen, bade mantil, klimu, TV, telefon, iPod Docking Station, mini bar, sef i balkon sa pogledom na more.

Zabava
Uz doplatu: izleti za Kameni grad, Jozani Forest, Prison Island, Mnarani Turtle Sanctuary i putevi začina.

Sport
Uz doplatu: pecanje na otvorenom moru, jedrenje, windsurfing, skuter za vodu, kiteboard i vožnja čamcem.

Ronjenje
Uz doplatu: PADI škola ronjenja i snorkling.

Lepota i zdravlje
Uz doplatu: tretmani u Mnazi Mini Spa sa đakuzijem.