I Travel | turistička agencija Beograd

Indijski okeanMaldivi

Verovatno najbolji simbol za luksuz na svetu, Maldivi su poznati po svojim peščanim plažama, kobaltno plavim morem koje vas dočekuje kako svojim izgledom, tako I toplotom. Postali su sinonim za raj na zemlji, kako za mladence koji dolaze na medeni mesec, one koji obožavaju sunce, tako isto i za ronioce.

Više informacija
 

Sri Lanka

Beskrajne plaže, vanvremenske ruševine, gostoljubivi ljude, krda slonova, fenomenalna mesta za surfovanje, jeftine cene, zabavni vozovi, čuveni čaj, preukusna hrana - da li je potrebno nabrajati dalje?

Više informacija
 

Mauricijus

Mauricijus je kao parče raja, ceo svet na jednom ostrvu. Mnogi ga hvale po moru boje kobalta, belim peščanim plažama i luksuznim hotelima, ali on ima još mnogo sadržaja od kojeg može da vam se zavrti u glavi: istorijske znamenitosti, kulturne različitosti i bogati pezaži? Sve to može da vas odvoji od plaže i bazena.  Njegov najveći šarm ipak čine ljudi i njhovo gostoprimstvo i srdačnost.

Više informacija
 

Sejšeli

Planirate put na Sejšele? Pravi ste srećnici! Majka priroda je bila darežljiva prema ovoj ostrvskoj zemlji i dala joj je 115 ostrva koje je raštrkala po Indijskom okeanu. Plaže od belog peska su, bez sumnje, jedne od najlepših u svetu, a u kombinaciji sa tirkiznim morem i brdima koji se izdižu u pozadini, ostaviće vas potpuno bez daha. 

Više informacija