I Travel | turistička agencija Beograd

AzijaTajland

Gostoprimiva zemlja puna provoda, egzotična, tropska, bogate kulture i istorije; Tajland sija raznolikim spektrom senzacija koje na vas ostavljaju kitnjasti hramovi, zlatnr plaže i neverovatne žurke koje će iz razičitih razloga staviti osmehe na lice.

Više informacija
 

Bali, Indonezija

Sparni kaleiodoskop koji se proteže duž 5000km ekvatora. Ona je možda poslednja velika avantura na Zemlji: od zapadnog rta Sumatre do istočne granice Papue, ova zemlja se opire homogenizaciji. Ona je zemlja veoma raznolike kulture, ljudi, životinja, običaja, biljaka, umetnosti i hrane da pravi osećaj su 100 zemalja (ili možda čak 200) stopljene u jednoj. 

Više informacija
 

Vijetnam

Podarena mu je zanosna obala, smaragdno zelene planine, nacionalni parkovi koji oduzimaju dah, živahni gradovi, neverovatna kulturna bogatstva i jedna od najboljih svetskih kuhinja. Vijetnam ima sve!

Više informacija
 

Borakaj / Filipini

Glavna atrakcija ovog egzotičnog ostrva je bela plaža iz snova dugačka četiri kilometra na kojoj su poređani hoteli, restorani, barovi i ronilačke radnje. Ukoliko vam treba odmora od užurbanosti Bele plaže, uputite se na sever do mirne Diniwid plaže. Ili istočno do Bulabog plaže, mesta gde se okupljaju lokalni ljubitelji vodenih sportova koji rado dočekuju nove goste. Kada se sve uzme u obzir Borakaj je mesto gde možete naći šta god poželite ukoliko znate gde da gledate. Ili samo zgrabite koktel, utopite se u ležaljku pored okeana i oduševljavajte se prizorima.

Više informacija
 

Dubai

Pogledajte opise hotela koje smo izdvojili za Vas. Odaberite datume putovanja, a mi ćemo Vam napraviti ponudu. 

od 29€
Više informacija