I Travel | turistička agencija Beograd

HavanaHotel Plaza 3*

Nalazi se na Parque Central u srcu istorijskog dela Havane.

Izgrađen je početkom 20. veka. Poseduje 2 A-la-carte restorana, 2 bara, internet u hotelu, umetničku galeriju. Na vrhu hotela se nalazi terasa sa pogledom na grad.

od 30€
Više informacija
 

Occidental Miramar 4*

Ekskluzivni gradski hotel sa 427 soba nudi internacionalni restoran, snack bar na bazenu i lobi bar sa 24h posluženjem snackova i pića. Veliki bazen sa bazenom za decu. Uz doplatu: sauna, masaže, 6 teniskih terena, fitnes centar, teren za skvoš, internet servis (WLAN).

od 34€
Više informacija
 

Habana Panorama 4*

Nalazi se u kvartu Miramar sa ambasadama i vilama, direktno uz more. Moderan hotel sa 317 soba raspolaže sa restoranom u formi švedskog stola, 2 a-la-carte restorana sa kreolskim i italijanskim specijalitetima.

od 38€
Više informacija
 

Raquel 3*

Na romantičan način u noveau stilu uređeni hotel iz 1905 godine, na tri sprata nudi 25 soba, lobi bar, restoran, radnju, fitnes centar, saunu, masaže, vešernicu i babysitter servis (uz doplatu).

od 60€
Više informacija
 

Hotel National de Cuba 4*

Direktno na promenadi na obali.

Istorijsko zdanje.

od 62€
Više informacija
 

Hotel Los Frailes 3*

Nalayi se samo na nekoliko koraka od manastira San Francisco de Asís i Plaza Vieja.

Uređen u kolonijalnom stilu. Raspolaže jednim restoranom, internet-kafeom, liftom, babysitterom (uz doplatu), prodavnicom.

od 66€
Više informacija
 

Meliá Habana 4*

Moderni komforni hotel sa 397 soba nudi 5 restorana, lobi bar, kafeteriju, 2 snack bara, predeo sa bazenima i fitnes centar. Uz doplatu na raspolaganju su 2 teniska terena, biznis centar i frizerski centar.

od 145€
Više informacija
 

Mercure Sevilla 4*

Ovaj hotel je istorijski objekat iz 1908 godine i svojim gostima nudi lobi sa umetničkim mozaicima, restoran u formi švedskog stola, snack bar, a-la-carte restoran, bar, radnje, WLAN (uz doplatu) i bazen sa pool barom.

od 145€
Više informacija
 

Iberostar Parque Central 5*

Elegantan gradski hotel sjedinjuje komfor i moderan servis. Dve terase na krovu sa barom i velikim bazenom nude čaroban pogled na stari deo Havane. 

od 145€
Više informacija
 

Saratoga 5*

Ovaj luksuzni hotel sa 96 soba uređen je u kolonijalnom stilu. Sa bazena na terasi na krovu pruža se čaroban pogled na stari deo Havane. Pored 2 restorana hotel raspolaže i sa barom, vešernicom, internet servisom, fitnes centrom, solarijumom i spa delom.

od 208€
Više informacija