I Travel | turistička agencija Beograd

Bali, IndonezijaBali Agung Village 2+*

Seminyak

U Seminyaku, jednom od najpoznatijih letovališta Balija, udaljen od plaže oko 5 minuta peške. U okolini se nalaze restorani, barovi i prodavnice.

od 23€
Više informacija
 

Mercure Resort 4+*

Sanur

Resort se nalazi neposredno uz lepu peščana plažu sa koralnim grebenom. U blizini postoje restorani. 10 km udaljen od Kute. Udaljenost od aerodroma Denpasar oko 12 km.

od 38€
Više informacija
 

Grand Balisani Suites 4*

Seminyak

U prelepom okruženju, u blizini malog sela Batubelig, direktno na istoimenoj očaravajućoj plaži. Kuta i Legian oko 8km od hotela. Aerodrom Denpasar na oko 8km.

od 39€
Više informacija
 

Grand Istana Rama 3*

Kuta

Nalazi se u živahnom turističkom mestu Kuta. Ulica ga odvaja od mora, koja se nalazi na popularnoj plaži istog imena. Brojne prodavnice i restorani u neposrednoj blizini.

od 40€
Više informacija
 

The Ubud Village Hotel 4*

Ubud

Nalazi se direktno u šoping ulici Ubuda između Monkey Forest-a i omiljene pijace. 

Sveže renoviran hotel je mala oaza mira u sred umetničkog sela Ubud.

od 42€
Više informacija
 

Hotel Sanur Beach 4*

Sanur

Smešten na dugoj peščanoj plaži u slikovitom ribarskom mestu Sanur. Brojne prodavnice i restorani su u neposrednoj blizini. Udaljenost od aerodroma Denpasar oko 12 km.

od 50€
Više informacija
 

Legian Beach Hotel 4*

Legian

Od duge i lepo uređene Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. Na samo nekoliko minuta hoda do centra Kute sa brojnim restoranima, barovima i prodavnicama. Udaljenost od aerodroma Denpasar, oko 5 km.

od 51€
Više informacija
 

Novotel Nusa Dua 4*

Nusa Dua

Na udaljenosti oko 2 minuta autobusom od hotela do peščane plaže. Udaljenost od aerodroma Denpasar oko 15 km. Okružen je divnom baštom. 

od 55€
Više informacija
 

The Open House Bali 4*

Jimbaran

Nalazi se na samo nekoliko koraka od plaže Jimbaran na kojoj se nalaze veliki broj ribljih restorana. Butik Hotel okićen detaljima indonežanske kulture. 

od 61€
Više informacija
 

Hilton Bali 5*

Nusa Dua

Nalazi se na litici brda, na južnom delu Nusa Due, direktno na prelepoj peščanoj plaži sa panoramskim pogledom na more. Nekadašnji hotel Grand Nikko Bali. Ekskluzivni resort, okružen  bogatom tropskom vegetacijom

od 64€
Više informacija
 

Bali Mandira Beach Resort & Spa 4 *

Legian

Od Legian plaže odvaja ga samo mala ulica. Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se Kuta. Udaljenost od aerodroma: Denpasar, oko 6 km.

od 67€
Više informacija
 

Ayodya Resort Bali 5*

Nusa Dua

Prostire se duž plaže sa divnim palmama, smešten je u samom srcu Nusa Due. Udaljenost od aerodroma Denpasar oko 12 km.Resort krasi bogata vegetacija, kao i veliki bazen. 

od 72€
Više informacija
 

Kupu Kupu Jimbaran Suites 4*

Lepa plaža Jimbaran sa mnogo ribljih restorana nalazi se na udaljenosti od 300 metara. Mali butici i drugi restorani nalaze se direktno pored hotela u Jimbaran shoping centru. Ovaj butik hotel blista u jedinstvenoj atmosferi bambusa. Uređen je i namešten u pravom balinežanskom stilu sa mnogo drvenih elemenata. 

od 73€
Više informacija
 

The Westin Resort 5*

Nusa Dua

Nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Nusa Dua. Luksuzni rizort okružen tropskom baštom. Predstavlja pravu oazu mira. 

od 82€
Više informacija
 

Nikko Bali Resort & Spa 5*

Nusa Dua

Ovaj ekskluzivni kompleks je smešten u prekrasnom tropskom vrtu. Prostrani, bazen sa različitim krajolicima zauzima centralnii deo kompleksa (suncobrani, ležaljke i peškiri uključeni) s odvojenim bazenom za decu, integrisani plaža i bar na bazenu.

od 89€
Više informacija
 

Bali Hyatt Hotel 4*

Sanur

Nalazi se u gustoj i prostranoj bašti sa mnogo vrsta egzotičnih biljaka, pored Sanur plaže. Udaljenost od aerodroma: Denpasar oko 15 km.

od 100€
Više informacija
 

Alila Seminyak 5*

Seminyak

Nalazi se direktno na dugačkoj plaži Seminyak pored poznatog Potatohead Beach Club-a. Moderan i svetao rizort otvoren u septembru 2015. Sastoji se od više četvorospratnih zgrada u kojima su raspoređene su sobe za goste. 

od 112€
Više informacija
 

Maya Ubud Resort & Spa 5*

Ubud

Nalazi se na idiličnoj obali reke Petanu, okružen tropskom šumom i pirinčanim poljima. Centar Ubuda je na udaljenosti od oko trideset minuta hoda. Rizort je u bliskoj vezi sa prirodom, a odlikuje ga lepa, jednostavna elegancija. 

od 115€
Više informacija
 

The Mulia, Mulia Resort & Villas 5*

Nusa Dua

Nalazi se u mestu Nusa Dua, direktno na plaži. Ekskluzivni hotel u modernom i elegantnom stilu. Prostire se na uzvisini i podeljen je na tri dela.

od 129€
Više informacija