I Travel | turistička agencija Beograd

MaldiviThe Barefoot Eco Hotel 4*

Nalazi se na ostrvu Hanimadhoo, na severu Maldiva. Aerodrom Male udaljen je oko 330 kilometara što je otprilike 45 vožnje hidro avionom. Rizort se nalazi na ostrvu na kojem je naseljeno i lokalno stanovništvo što atmosferu ostrva čini posebnom. 

od 38€
Više informacija
 

Holiday Island Resort & Spa 3*

Kristalno čisto more i nežne peščane obale očaravaju goste u jednom od poslednjih nedirnutih rajeva na zemlji. Oblikujte svoj odmor iz snova na mestu gde su istinska lepota, persolnalizoavna usluga i povlađivanje stvorili utočište neuporedive draži. 

od 49€
Više informacija
 

Angaga Island Resort & Spa 4*

Smešten na ostrvu sa prijatnom, opuštenom atmosferom. Ostrvo je prekriveno bujnom vegetacijom, sa predivnim plažama sa belim peskom i obiljem mogućnosti za sportove na vodi.

od 79€
Više informacija
 

Sun Island Resort and Spa 4*

Ovaj resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), Aerodrom Male je udaljen oko 110 km, otprilike 3 sata vožnje gliserom ili 30 minuta hidro-avionom.

od 80€
Više informacija
 

Biyadhoo Island Resort 2+*

Ostrvo krasi gusta vegetacija i bistra, tirkizna laguna. Prelepa plaža se prostire duž zapadne strane ostrva. Hotel poseduje internacionalni restoran „Palm Restaurant“ na bazi švedskog stola i meni ponudama.

od 98€
Više informacija
 

Malahini Kuda Bandos 3+*

​Ovo malo ostrvo nalazi se na jugu Sevrnog Male atola. Koralni greben se nalazi odmah ispred ostrva i pruža odličnu priliku za ljubitelje snorklinga. ,​​Novoizgrađeni rizort nalazi se na malom, gotovo kružnom ostrvu, prečnika oko 200 metara. ​Hotel je opremljen jednostavno i moderno. ​​Prelepe plaže od belog peska i tirkizne lagune učiniće vaš odmor idealnim.

od 105€
Više informacija
 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

Ostrvo Ellaidhoo se nalazi na istočnom rubu Ari atola i ima prečnik od oko 300 m. Aerodrom Male je udaljen 42 km i oko 25 minuta leta hidro-avionom, 80 minuta hidro gliserom. Integrisan je u prirodnu gustu vegetaciju ostrva. 

od 115€
Više informacija
 

Royal Island Resort & Spa 4+*

Nalazise na ostrvu Horubadhoo površine 800 metara sa 220 metara. Bujna tropska vegetacija ostrva doseže do same plaže.

od 116€
Više informacija
 

Filitheyo Island Resort 4+*

Nalazi se na ostrvu površine 900 metara sa 500 metara. Okruženo je predivnom lagunom.

od 116€
Više informacija
 

Paradise Island Resort and Spa 4*

Paradise Island je dugačak jedan kilometar i 230 metara širok. Okružen je plažom sa bogatim morskim životom. glavne prednosti ostrva su strateški postavljeni restorani po celom ostrvu i širok izbor sportskih aktivnosti na kopnu i na vodi.

od 119€
Više informacija
 

Medhufushi Island Resort 4+*

Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

od 128€
Više informacija
 

Cinnamon Dhonveli Maldives 4*

Smešten u North Malé Atolu. Ostrvo je sa malom uvalicom za kupanje, ima 1 glavni restoran, 1 la carte restoran, 3 bara, 1 bazen, ležaljke i peškiri uz bazen i plažu, suvenirnice, čitaonica, internet i ambulanta.
 

od 130€
Više informacija
 

Adaaran Club Rannalhi 3+*

Nalazi se na ostrvu veličine 450 x 140 metara, okružen lepom prirodom. Tropsko ostrvo sa prelepim peščanim plažama pruža živopisni ambijent za svakog gosta. Smešten je u velikoj laguni koja je idealna za plivanje, kao i za različite sportove na vodi.

od 132€
Više informacija
 

Adaaran Select Meedhupparu 3+*

Resort odlikuje bujna tropska vegetacija, svetli koralni pesak i tirkozno plava laguna. Ostrvo Meedhupparu površine je otprilike 740 metara sa 300 metara. Okruženo je širokom peščanom plažom, a lnalazi se u Raa-atolu

od 136€
Više informacija
 

Adaaran Select Hudhuranfushi ​3+*

Rizort se nalazi  u rajskom odmaralištu na istočnoj strani severnog Male atola. Obiluje tropskom vegetacijom kao i fascinantnim podvodnim svetom. Koralni greben je na udaljenosti od 80 do 400 metara udaljenosti i nudi odlične lokalicije za snorkling.

od 136€
Više informacija
 

Holiday Inn Resort 4+*

Ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešačiti za samo oko 20min. Aerodrom Male je udaljen oko 35km, oko 40min vožnje brzim brodom.

od 142€
Više informacija
 

The Sun Siyam Iru Fushi 5*

Nalazi se na ostrvu Iru Fushi površine oko 800 metara sa 300 metara. Bujna, tropska vegetacija i kilometar duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008. godine, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom Hilton lancu. 

od 144€
Više informacija
 

Palm Beach Resort 4*

Prostrani resort pod italijanskim menadžmentom je ušuškan u jednu od najlepših tropskih vegetacija na Maldivima. Glavni restoran „Dandehelu“ poseduje italijansku i internacionalu kuhinju.

od 158€
Više informacija
 

Meeru Island Resort 4+*

Ostrvo Meeru dugačko je oko 1200 metara, a 600 metara široko. Idealno je mesto za ronioce. Resort je ušuškan je u plantažama papaje i palmi

od 169€
Više informacija
 

Kuredu Island Resort 4*

Omiljeni resort, nudi najbolje uslove za Vaš odmor. Resort poseduje veliki broj restorana, 7 barova, kao i  2 bazena, nekoliko prodavnica, TV sobu sa bibliotekom, internet terminal uz doplatu, ambulantu.

od 169€
Više informacija
 

Centara Ras Fushi Resort & Spa 4*

Ostrvo je idealno za parove i mladence. Do njega se može doći brzo i lako s obzirom da je u blizini glavnog ostrva Malea.

Rizort se nalazi na ostrvu Giravaru koji je oko 11km odaljen od aerodroma Male odnosno 15 minuta vožnje brzim brodom.

od 173€
Više informacija
 

Sun Aqua Vilu Reef Maldives 4+*

Ostrvo impresionira svoje goste prirodnom vegetacijom i fantastičnom širokom plažom. Opustite se i ostavite brige iza sebe. Rizort se nalazi na ostrvu Meedhuffushi veličine 390 metara x 170 metara na južnom Nilandhe atolu. 

od 175€
Više informacija
 

Velassaru Maldives 5*

Renoviran 2009. godine, nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ gosti mogu birati i 3 a-la-carte restorana: „Tirquoise“, „Etesian“ i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenom kuhinjama. Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. 

od 181€
Više informacija
 

Olhuveli Beach & Spa Resort 4+*

Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 i širine 100 metara. Poseduje recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru i sobu za čitanje sa odabranim delima. 

od 183€
Više informacija
 

Beach House Maldives 6*

Resort pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatnosti i prvoklasne usluge. 

od 203€
Više informacija
 

Kandima Maldives 4+*

Hotel otvoren 2017. godine, ​Lifestyle rizort​ koji ​kombinuje moderan dizajn sa prirodnim karakteristikama rajskog ostrva​, a poseduje jedan od najvećih bazena na Maldivima. Novi rizort će Vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva.​

od 209€
Više informacija
 

Coco Palm Dhuni Kolhu 4+*

Opustite se na prirodnom ostrvu bujne vegetacije, gde podvodni svet čeka da bude otkriven.

Nalazi se na ostrvu Dhuni Kohlu, veličine oko 700m x 300m, u Baa atolu.

od 215€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Velavaru 5*

Predivan resort nudi veliki izbor izvrsnih jela. U glavnom restoranu „Kaani“ bićete usluženi internacionalnim specijalitetima. A-la-carte restoran „Funa“ na vodi služi morske specijalitete. Postoji takođe mogućnost organizovanja romantične večere za dvoje i može biti servirana na plaži.

od 229€
Više informacija
 

Four Seasons Resort 6*

Hotel je okružen tropskom vegetacijom i nudi gostima neizmernu uslugu. 3 prvoklasna restorana, neki sa otvorenom arhitekturom, keteringom i kulinarskim specijalitetima. Glavni restoran je „Cafe Huraa“ sa internacionalnom kuhinjom, plus dva specijalizovana restorana „Baraabaru“ (indijski) i „Reef Club“ (italijanski).

od 233€
Više informacija
 

Veligandu Island Resort 4*

Veligandu u prevodu znači „Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža dosta privatnosti.

od 268€
Više informacija
 

LUX* South Ari Atoll 5*

Iskusite na ovom dugačkom ostrvu raznovrsni svet LUX hotela. Nalazi se na Južnom Ari atolu na ostrvu Didhoofinolhu veličine oko 2.000 metara x 200 metara  u sred dugačke lagune. Luksuzan hotel modernog dizajna renoviran u leto 2016. 

od 282€
Više informacija
 

Sheraton Maldives Resort & Spa 5*

Lepo uređen resort nudi komfor na visokom nivou sa dosta privatne atmosfere. Modernom arhitekturom i pažljivo odabranim bojama odlično uklopljen u prirodni ambijent ostrva. 

od 323€
Više informacija
 

Zitahli Resorts & Spa 5+*

Prostrani resort, okružen prelepom lagunom, nudi gostima dosta prostora i privatne atmosfere. Za kulinarsku raznovrsnost brinu se dva restorana, glavni restoran „Breeze“(internacionalni) i a-la-carte restoran „Mosaic“, specijalizovan za mediteransku kuhinju. Svaki dan na bazenu se služe lagani snackovi.

od 338€
Više informacija
 

Centara Grand Island Resort 4+*

Resort otvoren 2010. nudi pored glavnog restorana „Reef“ još dva a-la-carte restorana: „Lotus“, koji je specijalziovan za tajlandsku kuhiinju, i „Azzuri Mare“, koji se nalazi na vodi i nudi specijalitete italijanske kuhinje. Postoji takođe mogućnost i „In-Villa dining“. 

od 339€
Više informacija
 

Anantara Veli Resort 5*

Zajedno sa dva sestrinska ostrva čine kompleks Anantara Resort Maldives, u kojem gosti Anantara Veli mogu koristiti sadržaj hotela Ananatara Dhigu (shuttle brodom) i Naladhu, koji predstavlja odvojeni resort. Anantara Veli je jedan od retkih resorta u maldivskom arhipelagu, kod kojeg su svi bungalovi izgrađeni na vodi. Tako gostima ostaje dosta prostora na samom ostrvu, gde se nalaze restorani i ostali sadržaj hotela.

od 359€
Više informacija
 

Anantara Dhigu Resort & Spa 5*

Ostrvo Dhigufinolhu, površine 400 metara sa 150 metara, nalazi se u Južnom-Male-atolu. Resort nudi mogućnost odabira između Beach Villa i Water Suita.

od 359€
Više informacija
 

Angsana Resort & Spa Ihuru 5*

Prelepi kompleks smešten je u tropski ambijent ostrva, okružen belim plažama. Resort poseduje glavni restoran „Riveli“ kao i bar „Velaavani“ sa ponudom egzotičnih, osvežavajućih koktela i snackova. Resort nudi ležaljke, suncobrane i peškire na plaži i beplatan pristup internetu.

od 367€
Više informacija
 

Vivanta by Taj – Coral Reef 5*

Idealno mesto za uživanje u luksuznom ambijentu, prelepoj prirodi i morskom prostranstvu. Restorani nude odličnu i raznoliku hranu, a glavni restoran ima terasu za sedenje sa panoramskim pogledom. U Grill restoranu „Open-the Grill“ služe se morski i grill specijaliteti, u romantičnom ambijentu - privatni paviljoni na vodi za dvoje. 

od 372€
Više informacija
 

Kanuhura Island Resort and Spa 5+*

Ovaj eksluzivni resort zadovoljava sve želje i nudi odmor u luksuznom ambijentu i divnom okruženju. Veliko ostrvo je prepoznatljivo po belim peščanim plažama. Ekskluzivan resort nudi odmor u luksuznom ambijentu. 

od 382€
Više informacija
 

Conrad Maldives Rangali Island

Oba ostrva su smeštena u prelepoj laguni na jugozapadu Ari-atola, Rangali ostrvo 750m x 75m i Rangalifinohlu ostrvo 650m x 350m. Aerodrom Male udaljen 90km, oko 30 min. leta hidroavionom.

Kompleks posebno omiljen kod ronioca.

od 429€
Više informacija
 

Lily Beach Resort & Spa 5*

Malo maldivsko ostrvo omiljeno kod gostiju zbog svojih lepih plaža i fascinatnih ronilačkih mesta. Nakon renoviranja ostrvo je pretvoreno u luksuzni resort sa 5*. Raspolaže glavnim restoranom „Lily Mara“(internacionalni) sa peščanim podom i pogledom na lagunu, kao i a-la-carte restoranom „Tamarind“, koji pored eklskluzivnih jela ima i bogati izbor vina. 

od 435€
Više informacija
 

Adaaran Prestige Water Villas 4+*

Ovaj odvojeni deo resorta je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuppura, smešten na severnoj strani ostrva. Privatni deo plaže, koji je ograničen negovanom baštom sa spa paviljonom, kao i bazenom koji pripada isključivo ovom delu resorta, nudi gostima visok nivo privatnosti. 

od 447€
Više informacija
 

Soneva Gili by Six Senses 6*

Hotel okružen kristalno čistom vodom izgrađen u neobičnom jedinstvenom stilu. Na ostrvu Vas očekuju glavni restoran sa izvrsnom kuhinjom, kao i „Sense by the Sea“, restoran specijalizovan za japansko-peruanske specijalitete, kao i mnogi drugi barovi i restorani.

od 474€
Više informacija
 

Six Senses Laamu 5+*

Resort nudi prostrane i luksuzne vile uređene u individualnom stilu i luksuzu, okržene bujnom vegetacijom. Nalazi se na ostrvu Olhuveli, površine 650 metara sa 200 metara. Aerodrom Male udaljen je oko 240km na oko 40 minuta leta do ostrva Kadhdhoo i dodatno 15 minuta vožnje brzim brodom.

od 479€
Više informacija
 

Constance Moofushi Resort 5*

Novootvoreni resort Constance Grupe u savremenom dizajnu povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca. Plaže sa sitnim belim peskom okružuju ostrvo, dok tri lagune nude izvrsne uslove za snorkling i kupanje.

od 572€
Više informacija
 

Constance Halaveli Maldives 5+*

Elegantan, luksuzan resort pod nemačkim rukovodstvom poziva Vas da se opustite u prijatnom ambijentu. Vaš odmor iz snova ovde postaje stvarnost.

Nalazi se u severnom delu Južnog Ari atola, na ostrvu Halaveli, sa plažom od najsitnijeg peska, poput pudera.

od 744€
Više informacija
 

One&Only Reethi Rah, 6*

Nalazi se na 2000 metara dugačkoj i 500 metara širokom ostrvu koje pripada North Male Atoll-u. Okružuje ga 6km duga peščana plaža sa belim peskom koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu je udaljen oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

od 789€
Više informacija
 

Soneva Fushi by Six Senses 6*

Potpuni užitak i odmor na plažama iz snova. Hotel ušuškan u tropsku vegetaciju, u rustičnom ambijentu, uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu, koja se bazira na filozofiji bosih stopala „no news no shoes“.

od 942€
Više informacija