I Travel | turistička agencija Beograd

MauricijusOcean Beach 3*

Direktno na peščanoj plaži, 70km aerodroma Mahebourg. Prijateljski i udoban hotel.

od 46€
Više informacija
 

Coin de Mire Attitude 3*

Šarmantam i negovan hotelski kompleks, sa prijatnom atmosferom. Nalazi se na severnoj obali, 4 km od Grand Baie. Odvojen obalskom ulicom od plaže.

od 47€
Više informacija
 

Recif Attitude 3*

Nalazi se na severozapadnoj obali sa lepim pogledom na zaliv, u blizini mesta Grand Baie. Prijatan i šarmantan hotelski kompleks dostupan je samo za starije od 18 god.

od 57€
Više informacija
 

Veranda Grand Baie 3*

Nalazi se na severnoj obali u srcu Grand Baie. Okružen je restoranima, barovima i prodavnicama. Izgrađen je u autentičnom kreolskom stilu, okružen palmama i egzotičnim biljkama.

od 96€
Više informacija
 

Merville Beach - Grand Baie 3*

Ugodan hotelski kompleks, optimalan za opušten i prijatan boravak.

Nalazi se u blizini živopisnog grada Grand Baie, aerodrom Mahebourg udaljen oko 75 km.

od 99€
Više informacija
 

Beachcomber Le Canonnier 4*

Nalazi se na poluostrvu na severnoj obali, 5 km od Grand Baie. Resort se nalazi usred velike bašte. Podignut je na ruševinama stare tvrđave.

od 112€
Više informacija
 

Beachcomber Le Mauricia 4*

Nalazi se na severozapadu, direktno na maloj peščanoj plaži Grand Baie. Lepo uređen hotel, idealan za aktivan, a ujedno i opuštajući odmor.

od 115€
Više informacija
 

Le Meridian Ili Maurice 4+*

Kompleks od šest zgrada je okružen bujnim vrtovima. Popularan je za porodice. Nalazi se direktno na prekrasnoj peščanoj plaži.

od 128€
Više informacija
 

LUX* Grand Gaube 5*

Nalazi se u lepom zalivu na severoistoku ostrva.

Prostrani resort sa prijatnom atmosferom.

od 132€
Više informacija
 

La Pirogue 4*

Popularan resort koji se nalazi usred tropske bašte. Nalazi se na jugozapadnoj obali na 15 minuta hoda od mesta Flic en Flac, direktno na dugačkoj plaži, od belog peska.

od 139€
Više informacija
 

Sands Resort & Spa 4*

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na peščanoj plaži Wolmara, u zalivu u kojem mogu da se posmatraju delfini. Negovan boutique hotel u mauricijskom stilu. Ima prelepi pogled na planinu Le Morne.

od 141€
Više informacija
 

Beachcomber Shandrani Resort 5*

Prostrani resort sa velikim lobijem, okružen je prelepom tropskom baštom. 3 peščane plaže nude najbolje uslove za različite sportove na vodi. 

od 149€
Više informacija
 

Sofitel Imperial Resort & Spa 5*

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Elegantan u diskretnom azijskom stilu. Lobi napravljen u otvorenom načinu gradnje sa pogledom na Indijski okean.

od 160€
Više informacija
 

Paradise Cove Hotel & Spa 5*

Sa ljubavlju izgrađen butik hotel, nalazi se u tropskom vrtu, pored malih peščanih I romantičnih plaža. Hotel ima tri restorana, glavni sa kreolskom kuhinjom, a la carte restoran i bikini bar sa međunarodnim i ribljim specijalitetima.

od 170€
Više informacija
 

Beachcomber Dinarobin Golf & Spa 6*

Nalazi se na jedinstvenom mestu u podnožju brda Le Morne, na jugoistočnoj obali, direktno na peščanoj plaži iz snova. Luksuzni resort izgrađen je u mauricijskom stilu. Smešten je u prostranoj tropskoj bašti. Usluga mu je izvanredna, ekskluzivna opremljenost, a atmosfera elegantno-opuštena.

od 179€
Više informacija
 

Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Nalazi se na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu, dodatno zaštićena lagunom. Prelepi resort kompletno je renoviran leta 2014.  Ima veliku ponudu sportova za aktivan odmor. Okružen tropskom baštom koja u čitavom resortu stvara jednu specifičnu ugodnu atmosferu.

od 210€
Više informacija
 

Le Touessrok 5+*

Ovaj eksklizivni hotel nalazi se na istočnoj obali u blizini mesta Tour d’Eau. Najblize ostrvo je Lile aux Cerfes kao i hotelski kompleks ostrva Ilot Mangenie sa svojim plažama iz snova i mirnim uvalama za kupanje.

od 226€
Više informacija
 

The Residence Mauritius 5+*

Nalazi se na jednom od najlepših delova plaže istočne obale. Uređen u kolonijalističkom stilu. Ukrašen materijalima u svetlim prijatnim bojama. Odlikuju ga prvoklasan servis i ''dobra volja'' da se svakoj želji izađe u susret.

od 228€
Više informacija
 

Constance Belle Mare Plage 5*

Nalazi se na istočnoj obali, direktno na dva kilometra dugačkoj plaži od belog peska. Ležerne atmosfere, okružen velikim tropskim vrtom od 15 hektara. Kompleks je idealan za aktivan odmor.

od 229€
Više informacija
 

Heritage Le Telfair Golf Resort 5+*

Smešten je u tropskoj bašti kroz koju prolazi mala reka. Hotel pruža opuštajuci odmor u elegantnoj atmosferi i predivnom okruženju. Nalazi se na južnoj obali, udaljen od glavnog grada Port Louis-a oko 50 km i od aerodroma Mahebourg oko 43 km.

od 236€
Više informacija
 

LUX* Belle Mare 5*

Nalazi se na istočnoj obali, na jednoj od najlepsih plaža na ostvru. Prekrasan hotel sa srdačnim ambijentom koji je renoviran leta 2014.

od 247€
Više informacija
 

Heritage Awali Golf Resort & Spa 5*

Nalazi se na peščanoj plaži na južnoj obali. Na samo nekoliko minuta hoda je Bel Ombre, glavni grad Port Louis udaljen je oko 50 km. Mahebourg luka je udaljena oko 35 km.

od 274€
Više informacija
 

Constance Le Prince Maurice 6*

Veličanstveni luksuzni hotel, deo hotelskog lanca ''The Leading Hotels of the World'', smešten na 60 hektara netaknutog privatnog zemljišta sa zagarantovanim uslovima za miran i spokojan odmor.

od 386€
Više informacija
 

One & Only Le Saint Geran 6*

Elegantan resort, koja spada u "Leading Hotels of the World" lanac.  Okružen je belim peščanim plažama.

od 416€
Više informacija
 

Beachcomber Le Victoria 4*

Nalazi se u popularnom mestu Grand Baie, direktno na čarobnoj beloj plaži. Elegantan hotel, deo lanca "The Leading Hotels of the World" ujedinjuje luksuz sa mauricijskim životnim stilom. Već u lobiju svojim gostima nudi ekskluzivni ambijent za odmor na najvišem nivou.

od 489€
Više informacija
 

Trou aux Biches Resort 5*

Nalazi se na severozapadnoj obali, na lepoj, 2km dugoj peščanoj plaži mesta Trou aux Biches. Prostran i negovan resort leži usred tropskog vrta, sa brojnim mogućnostima da provedete uzbudljiv odmor pun raznovrsnih dešavanja.

od 539€
Više informacija