I Travel | turistička agencija Beograd

MeksikoRiviera del Sol 3+*

Playa del Carmen

Na samo nekoliko minuta od plaže Playa del Carmen sa lepim peskom. Hotel se nalazi u mirnom delu pešačke zone. Mali, porodični hotel opremljen u tipičnom meksičkom stilu, poseduje 23 prostrane sobe.

od 27€
Više informacija
 

Hacienda Paradise 3*

Playa del Carmen

Na mirnom mestu, u sporednoj ulici mesta Playa del Carmen, nedaleko od čuvene  „5a Avenida". Zahvaljujući svojoj dobroj lokaciji, u blizini se nalaze broji restorani, barovi i prodavnice, a peščana plaža se nalazi na samo nekoliko minuta hoda.

od 29€
Više informacija
 

Oasis Cancun 4+*

Kankun

Nalazi se direktno na jednoj od najlepših peščanih plaža Kankuna koja se prostire kilometrima u dužinu. Centar Kankuna se nalazi na oko 20 minuta vožnje kolima. Nekoliko velikih šoping centara, restorani i barovi se nalaze u blizini hotela.

od 39€
Više informacija
 

Grand Oasis Cancun 5*

Kankun

Ovaj veliki kompleks se nalazi direktno na plaži u Kankunu. Nalazi se na oko 16 kilometara od centra Kankuna (oko 20 minuta vožnje kolima). Veliki šoping centar Kukulcan Plaza se nalazi na oko 2 kilometara udaljenosti i lako se dolazi javnim prevozom.

od 44€
Više informacija
 

Viva Wyndham Maya 4*

Playa del Carmen

U blizini hotelske zone Playacar. Centar Playa del Carmen je udaljen 3 km. Šarmantni hotel kombinuje internacinalni izgled i dobru atmosferu.

od 45€
Više informacija
 

Crown Paradise Cancun 5*

Kankun

Ekskluzivni rizort leži direktno na beloj peščanoj plaži Kankuna. Centar hotelske zone Kankuna sa prodavnicama, restoranima i barovima nalazi se na 15 minuta vožnje.

od 49€
Više informacija
 

RIU Cancun 5*

Kankun

Nalazi se direktno na plaži „Corazone“, hotelskoj zoni Kankuna. Izgrađen je u kolonijalnom stilu okružen je vrtom i poseduje 4 bazena. Šoping centar se nalazi direktno preko puta hotela.

od 63€
Više informacija
 

Dreams Cancun 5*

Kankun

Nalazi se direktno na plaži od belog peska u Kankunu i ima mali izdvojen zaliv. Zbog toga je pogodan za decu. Restorani i šoping centar se nalazi u blizini.

od 81€
Više informacija
 

The Royal Cancun 5*

Kankun

Hotel se nalazi direktno na plaži od belog peska u hotelskoj zoni Kankuna. Prodavnice i restorani se nalaze u blizini hotela.

od 108€
Više informacija
 

Banyan Tree Mayakoba 6*

Playa del Carmen

Luksuzni resort je savršen spoj prirodnih materijala i komfora. Jedan deo resorta se nalazi u laguni, dok se drugi nalazi na peščanoj plaži.

od 303€
Više informacija