I Travel | turistička agencija Beograd

PhuketForest Patong 2*

Nalazi se na deset minuta vožnje od plaže Patong, na pet minuta vožnje od “Jungceylon” šoping centra. 

Više informacija
 

Club Bamboo Boutique Resort​ 3*

Nalazi se u podnožju planina koje gledaju na plažu Patong i u njenoj neposrednoj blizini. Snešten je na uzvišenju uz drva kaučuka, na nekadašnjoj plantaži kokosovih palmi. Ima odličan pogled na područje Patonga i kao i prelep zaliv. Modernog dizajna u tajlandskom baroknom stilu. Uživajte u mirnoj oazi sa svim ugodnostima modernog sveta, na nekoliko minuta udaljenosti od plaže. 

Više informacija
 

Amora Beach Resort Phuket 4*

Nalazi se pored sedam kilometara duge plaže Bang Tao, na mirnom i idiličnom mestu. Aerodrom Puket je udaljen oko 15 kilometara. Hotel ima autobus koji vozi do Patong-a (dodatno se naplaćuje) koji je udaljen oko 25 minuta vožnje.

od 21€
Više informacija
 

Andaman Seaview Hotel Karon 4+*

Prijatan kompleks pod kinekim i portugalskim uticajem. Ima restoran, bar pored bazena, pekaru, terasu za sunčanje, dva bazena (jedan od njih je dečiji) sa ležaljkama i suncobranima, malo igralište pored bazena za decu, bežični pristup internetu (dodatno se naplaćuje), salon lepote i spa.

od 23€
Više informacija
 

Best Western Bangtao 4*

Nalazi se direktno na kilometar dugačkoj plaži Ban Tao u severom Puketu. Neki lokani restorani se mogu naću u neposrednoj blizini. Nalazi se na oko 25 minuta vožnje od čuvene plaže Patong na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i šoping centri. Aerodrom Puket se nalazi na oko 15 kilometara udaljenosti. 

od 27€
Više informacija
 

K Hotel 3*

Dvospratni hotelski kompleks, koji vode austrijski vlasnici, je lociran u predivnom tropskom vrtu sa bazenom i mestom za sunčanje, restoranom na otvorenom i barom.

od 30€
Više informacija
 

Kata Palm Resort & Spa 3+*

Nalazi se na samo 5 minuta hoda od kilometar duge Kata Yai plaže, kao i od centra mesta Kata u kome se nalaze različite radnje i zabavni sadržaj. Aerodrom Puket se nalazi na oko 55 kilometara udaljenosti. Hotel ima i autobus koji nekoliko puta dnevno vozi do Kata Yai plaže.

od 32€
Više informacija
 

Kata Beach Resort & Spa 4*

Nalazi se direktno na lepoj kilometar dugoj Kata Yai plaži. Jedini hotel sa direktnim pristupom ovoj plaži. Patong je udaljen oko 20 minuta vožnje. Javni autobus saobraća više puta dnevno do grada Puketa. Aerodrom je na oko 50 kilometara udaljenosti. 

od 35€
Više informacija
 

Burasari Resort 4*

Nalazi se u slepoj ulici u neposrednoj blizini plaže. Restorani i radnje se takođe nalaze blizu. 

Miran hotel u modernom tajlandskom stilu. Njegova jedinstvenost se oslikava u svakom detalju.

od 37€
Više informacija
 

Movenpick Resort and Spa Karon 5*

Hotel se nalazi u popularnom Karon zalivu. Odvojen je ulicom od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni restorani i prodavnice.

od 51€
Više informacija
 

Holiday Inn Resort Phuket 4+*

Zajedno sa „Busakorn Wing“-om nalaze se u jednom vrtu natkrivenim palmama na nekoliko minuta hoda od Patong plaže. Na samo nekoliko metara nalazi se centar Patonga sa restoranima, prodavnicama i mesima za provod.

od 52€
Više informacija
 

Hilton Phuket Arcadia Resort 5*

Nalazi se u velikoj tropskoj bašti. Od mora je odvojen samo promenadom. 

od 53€
Više informacija
 

JW Marriott Phuket Resort 5*

Leži na 17 kilometara dugoj i skoro netaknutoj Mai Khao plaži. Ekskluzivni i veliki kompleks smešten na 11ha zemljišta u lepom tropskom vrtu.

od 53€
Više informacija
 

Kata Thani Phuket 5*

Nalazi se direktno na lepoj Kata Noi plaži, na jugu ostrva. Podeljen je u dva hotelska dela: Thani Wing i Buri Wing. Od plaže je razdvojen samo slabo prometnom ulicom. Smešten je u prostranoj bašti.

od 54€
Više informacija
 

Impiana Resort Patong 4+*

Proteže se duž Patong plaže. Za razliku od većine hotela na Patong plaži ovaj kompleks ne razdvaja ulica od plaže. Na samo par minuta hoda nalazi se centar sa mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i barovima.

od 55€
Više informacija
 

Renaissance Phuket Resort & Spa 5*

Nalazi se na severozapadnoj obali Puketa, direktno na zlatnoj Mai Khao plaži. Okružen je šumom mangrova koja pripada nacionalnom parku Sirinath. Rizort se nalazi u lepo negovanoj bašti.

od 62€
Više informacija
 

Twinpalms Phuket 5*

Ulicom odvojen od lepe peščane plaže Surin. Restorani i prodavnice se nalaze na pet minuta hoda. Aerodrom je udaljen oko 25 kilometara.

Ekskluzivan i stilski dizajnerski rizort u svom sastavu ima minimalistički opremljene smeštajne jedinice modernog dizajna. 

od 68€
Više informacija