I Travel | turistička agencija Beograd

SejšeliBerjaya Beau Vallon Bay Beach 3+*

Nalazi se na plaži Beau Vallon. Udaljen je oko 5 km od glavnog grada Viktorije, na oko 15 km od aerodroma Mahé.

Odlikuje ga otvorena recepcija, glavni restoran "Parrot Restaurant" sa internacionalnom kreolskom kuhinjom...

od 77€
Više informacija
 

The Britannia Hotel 3+*

Nalazi se na zapadnoj obali, smešten u stambenoj oblasti koja je putem odvojena od plaže Grand Anse. Restoran i prodavnice su u blizini.

Mali, šarmantan hotel. Ima 1 restoran sa kreolskom i internacionalnom kuhinjom, bazen i besplatan WLAN internet pristup. 

od 82€
Više informacija
 

La Domaine da La Reserve 4*

Nalazi se u prelepom zalivu, na samo dva kilometra od plaže “Anse Lazio”.

od 119€
Više informacija
 

Coral Strand Hotel 3+*

Nalazi se direktno na peščanoj plaži Beau Vallon
Bay, jednoj od najdužih plaža na Sejšelima. Divan hotel na idealnom položaju.

od 127€
Više informacija
 

Village du Pecheur 3+*

Nalazi se direktno na jednoj od najlepših plaža na Praslinu, na beloj Cote d’Or Beach. Interesantnog ambijenta. Na pojedinim mestima u hotelu peščani pod. U restoranu"Coco de Mer" u kojem se služe jela internacionalne i kreolske kuhinje vlada prava"bare foot"atmosfera.

od 142€
Više informacija
 

Hotel Coco de Mer 4+*

Smešten je u Anse Bois de Rose zalivu, u jugozapadnom mirnom delu ostrva Praslin.

Kompleks hotela je savršeno mirno mesto za relaksaciju u prirodnom bujunom okruženju, sa prijateljskom atmosferom. 

od 143€
Više informacija
 

Hilton Labriz Resort & Spa 5* 5*

Smešten je na ostrvu Silhouette, trećem po veličini i jednom od najnetaknutijih ostrva Sejšela. Sastoji se od komfornih vila luksuznog dizajna okružene bujnim zelenilom. Nudi idealnu priliku za opuštanje i odmor.

od 157€
Više informacija
 

Kempinski Resort Seychelles 5*

Nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva, direktno na jednoj prelepoj, dugoj plaži, okružen granitnim stenama. Resort pripada renemiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu.

od 182€
Više informacija
 

Savoy Resort & Spa 5*

Nalazi se na 3 kilometara dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Otvoren leta 2014. Karakterišega prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu.

od 194€
Više informacija
 

Le Meridian Fishermans Cove 4+*

Prvoklasni hotel pleni šarmom, neobičnog dizajna, napravljen od lokalnog granita i drveta. Smešten u tropskom vrtu, hotel nudi mirnu lokaciju idealnu za opuštajući odmor.
 

od 197€
Više informacija
 

Beachcomber Sainte Anne Island 5*

Resort se nalazi na privatnom ostrvu od 200ha kod severne obale ostrva Mahe, u marina parku Sainte Anne, okružen sa tri plaže. Nalazi se na privatnom ostrvu St. Anne. Idealan je za one koji traže tišinu i uživanje u prirodi.

od 229€
Više informacija
 

Hilton Northolme Resort & Spa 5*

Nalazi se na predivnoj poziciji u severnom delu Beau Vallon uvale sa spektakularnim pogledom na Silhouette i North Island. Ovaj resort nudi sve ugodnosti visokog standarda, elegancije, komfora i šarma usred tropske vegatacije. Tri male idilične peščane uvale okružuju resort izgrađen na steni i nudi odlične uslove za snorkling.

od 241€
Više informacija
 

Constance Ephelia Resort 5*

Resort se nalazi u oblasti od 120 ha, okružen impresivnim brdima i prelepom šumom. Smešten je na severozapadnoj obali do Port Launay Marine National Parka, okružen plažama sa severne i južne strane. Dužina peščane plaže je 1,1 km sa jos nekoliko manjih delova plaže. 

od 241€
Više informacija
 

Denis Island Private 5*

Privatno ostrvo sa plažama iz snova i apsolutnim “Robinzon Kruso“ osećajem. Svega nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okruženo je belim peščanim plažama sa bujnom palminom vegetacijom.

od 398€
Više informacija
 

Banyan Tree Seychelles 6*

Luksuzno uredjen hotel sa vilama garantuje potpunu privatnost, svaka vila poseduje svoj bazen. Kolonijalni dekor ističe originalnost ovog hotela. Ugođaju doprinose visoke nadstrešnice, verande i žaluzine izradjene od ručnih tkanina.

od 461€
Više informacija