I Travel | turistička agencija Beograd

Tenerifelti Gala 4*

Playa de Las Americas

Nalazi se u centru na oko 250 m od glavne plaže i promenade, a u blizini šoping centara. Dobro je opremljen i klimatizovan je.

od 54€
Više informacija
 

Hotel Colón Guanahani 4*

Costa Adeje

Sagrađen u Mursko-Španskom stilu i renoviran 2008. ovaj mali, dobro održavani, klimatizovani hotel sa svojom mirnom, ugodnom i domaćinskom atmosferom neće razočarati i najzahtevnije goste. Restoran ima nepušačku zonu, terasu, odličnu kuhinju, spoljnu terasu, pekaru, bar, salon, internet, TV sobu, sobu za kartanje, lift, parking.

od 61€
Više informacija
 

ADRIAN Hoteles Roca Nivaria 5*

Costa Adeje - Playa Paraiso

Prostran i udoban hotel, sa minimalističkim stilom. Ima glavni restoran i prelepu terasu na otvorenom, a la kart restoran Burgos koji služi špansku kuhinju, i restoran Verona koji nudi italijanske specijalitete, 3 bara, internet terminal, noćni klub, frizerski salon, lift, parking, garaža.

od 88€
Više informacija
 

Hotel Bahia Principe Resort 4+*

Costa Adeje

Prostran, udoban, dobro opremljen kompleks sa spektakularnim pogledom na Atlantik. Smeštaj je u sedam četvorospratnih zgrada, grupisanih u prelepom vrtu. Restoran sa pogledom n amore, 3 a la kart restorana, elegantni lobi. Dodatak zgradi je Pueblo Principe, sagrađen u stilu kanarskog sela, sa radnjama, frizerskim salonom, noćni klub, doktor, parking.

od 94€
Više informacija
 

Hotel Sheraton La Caleta 5*

Costa Adeje - La Caleta

Komforan i elegantan resort sa modernim elementima. Prostrani foaje. Poseduje glavni restoran El Parador, Vivace-Grill specijalizovan za japanska jela, restoran kraj bazena Vivace, bar sa terasom, soba za rekreaciju, internet kafe, frizerski salon, lift, parking, garaža (oko 5 EUR/dan).

od 94€
Više informacija