I Travel | turistička agencija Beograd

TajlandPhuket

Phuket je najveće i najpopularnije ostrvo u Zemlji Osmeha kako zovu Tajland. Toplo more i prelepe plaže će vam učiniti odmor potpunim. Osetićete se kao da ste stigli u raj.

Više informacija
 

Koh Samui

Koh Samui je ostrvo sa hiljadu kokosovih palmi i treće po veličini ostrvo na Tajlandu. Zauzima površinu od oko 247 km², a nalazi se u "Gulf of Thailand",  700 km južno od Bangkoka u Surat Thani provinciji.

Više informacija
 

Pattaya

Pataja se nalazi na istočnoj obali Tajlandskog zaliva. Celom dužinom grada prostire se gradska plaža, Pataya Beach. Duž ove plaže nalaze se mnogi restorani, kafići, šoping centri. U blizini se nalazi i par manjih ostrva. Idealno je mesto za noćni život.

Više informacija
 

Koh Phi Phi

Ovde nema puteva, kao ni motora i automobila, što čini život mirnijimi opuštenijim.Phi Phi je pre svega mesto za uživanje u prirodi. Okružen tirkizno plavom vodom predstavlja raj za ronioce. Tokom dana okean nudi bezbroj aktivnosti i mogućnosti za zabavu.

Više informacija
 

Koh Chang

Ostrvo strmih, džunglom prekrivenim vrhovima koji izranjaju iz mora; živopisni Koh Chang je, ostrvo slonova, zadržao udaljen i divlji duh uprkos svojoj popularnosti i sličnosti sa Puketom. Svoj manjak peska nadopunjuje neobičnom kombinacijom: dostupne divljine i uzbudljivih žurki.

Više informacija
 

Koh Phangan

Nalazi se na jugoistoku Tajlanda, a poznato je po božanstvenoj prirodi, ali i Full Moon žurkama u noćima punog meseca.Prostire se na površini od 168 km2. 

Više informacija
 

Krabi

Kada putnici pričaju o magičnom krajoliku andamanskog mora, uglavnom pomisle na Krabi i visoke kraške stene koji su mu zaštitni znak. One grle obalu kao ogromne krečnjačke tvrđave pune avanture. Alpinisti/Rock climbers će doživeti nirvanu na Railay plaži, a oni koji žele doživljaj pustog ostrva neka se upute na Koh Lantu, Koh Phi Phi ili na bilo koje od 150+ ostrva koja plivaju na 120 kilometara dugačkoj plaži boje meda.

Više informacija