I Travel | turistička agencija Beograd

VijetnamOriental Pearl Resort 3+*

Phan Thiet

Rezort je okružen kokosovim palmama i nalazi se direktno na maloj plaži prostranog zaliva Mui Ne, između istoimenog ribarskog sela i glavnog grada regije, Phan Thiet. Ima prostrana dvorišta koja se nalaze izmedju dvospratnih zgrada.

od 20€
Više informacija
 

Bon Bien Resort 3*

Phan Thiet

Dizajniran u vijetnamskom stilu, na odličnoj lokaciji odmah pored prelepe peščane plaže Mui Ne. Dobro održavan, prostrani kompleks sa dvospratnim vilama, lobijem i prodavnicom suvenira. 

od 24€
Više informacija
 

Ho Tram Beach Resort & Spa 4*

Ho Tram

Nalazi se na veoma mirnom mestu, direktno na prelepoj, dugačkoj, peščanoj plaži u regiji Vung Tau. Nema restorana i prodavnica u neposrednoj blizini hotela. Resort je sagrađen u vijetnamskom stilu i potpuno u skladu sa prirodom. 

od 31€
Više informacija
 

Bamboo Village Beach Resort 4*

Phan Thiet

Smešten je na peščanoj plaži Mui Ne, okružen palmama. Dizajniran u seoskom stilu sa slamnatim krovovima, pripojen egzotičnim dvoristima. Ima dva bazena i đakuzi, "Sea Corner Bar" bar na plaži/bazenu, restoran, lobi, igralište za decu, biznis centar sa dve sale za konferenciju, biblioteku i WLAN internet pristup u celom rezortu.

od 35€
Više informacija
 

Pandanus Resort 4*

Phan Thiet

Prostrani rezort, smešten na severnom kraju Mui Ne plaže, blizu čuvenih peščanih dina. Prelepa privatna peskovita plaža je savršeno mesto za opuštanje. Sobe i bungalovi u ovom veoma mirnom kompleksu su raspoređeni preko prostranih egzotičnih bašta. 

od 39€
Više informacija
 

Blue Ocean Resort 4*

Phan Thiet

Pripada poznatom lancu hotela "Life Resorts", godine 2008. potpuno preurđen. Odlično uređen kompleks sa bazenom kombinuje tipičan vijetnamski stil sa modernim elementima.

od 43€
Više informacija
 

Six Senses Hideaway Ninh Van 6*

Nha Trang

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na ekskluzivnom, malo zaklonjenom mestu, ugnežden u fantastični pejzaž Ninh Van zaliva sa planinama u pozadini, oivičen privatnom plažom i tirkizno plavom vodom. Do ovog rezorta se može doći samo čamcem. 

od 211€
Više informacija