I Travel | turistička agencija Beograd

ZanzibarSultan Sands Island Resort 3+*

Nalazi se pored Bluebay Beach Resort-a na Kiwengwa plaži, severoistočno od Zanzibara. Otvoren je 2008. godine, izgrađen u mešavini arapskog i afričkoh stila. 

od 61€
Više informacija
 

Bluebay Beach Resort 4+*

Nalazi se na idiličnom mestu, odmah pored plaže sa koralnim grebenom, severoistočno od Zanzibara. Izgrađen je u tipičnom zanzibarskom stilu. Okružen je bujnom tropskom baštom sa mnogo palmi.

od 77€
Više informacija
 

Dream of Zanzibar 5*

Nalazi se na severoistočnoj obali, direktno na Kiwengwa plaži. Ekskluzivni luksuzni resort koji je okružen velikom tropskom baštom i nalazi se direktno na plaži od belog peska. Arhitektura podseća na afričke i arapske palate.

od 84€
Više informacija
 

The Z Hotel 3*

Nalazi se u Nungwi, u severnom delu Zanzibara, sa direktnim pristupom privatnoj plaži, sa belim peskom (preko stepenica). Elegantnog dizajn sa tradicionalnim zanzibarskim elementima. Popularan kod ronioca i individualnih putnika. 

od 94€
Više informacija
 

Azanzi Beach Hotel 4*

Luksuzni butik hotel, odlično mesto za odmor. Pored recepcije hotel ima i bar, restoran, pokriven bazen sa barom pored njega, TV sobu sa brojnim mestima koja pružaju fantastičan pogled na okean.

od 99€
Više informacija
 

Royal Zanzibar Beach Resort 4*

Nalazi se na peščanoj plaži Nungwi, na živopisnom severnom delu Zanzibara. Kameni grad je udaljen oko sat vremena vožnje automobilom. Rizort se nalazi usred velike raznovrsne tropske bašte. 

od 99€
Više informacija
 

Hideaway of Nungwi Resort & Spa 5*

Nalazi se na severozapadnoj obali, direktno na beloj peščanoj plaži Nungwi. Kameni grad udaljen je oko 45 kilometara. Prelep rizort za parove i porodice, sagrađen u arapsko-afričkom stilu, član Leading Hotels of the World.

od 101€
Više informacija
 

Zanzibar Serena Hotel 5*

Nalazi se direktno pored mora, na obodu čuvenog starog grada. Na samo nekoliko minuta od istorijskog dela Stone Town-a. Idealna pozicija za razgledanje Stone Town-a i ostrca. Dozvolite sebi da budete začarani afričko arapskom atmosferom.

od 133€
Više informacija