Adaaran Select Hudhuranfushi 3

Rizort se nalazi u rajskom ostrvu na istočnoj strani severnog Male atola. Obiluje tropskom vegetacijom kao i fascinantnim podvodnim svetom. Koralni greben je na udaljenosti od 80 do 400 metara i nudi odlične lokalicije za snorkling. Nalazi se na 30 minuta vožnje brzim brodom od aerodroma Male.

Šarmantni hotelski kompleks nalazi se na ostrvu veličine 800 x 400 metara. U svom sastavu ima prostranu recepciju sa malim uglom za sedenje, otvorenu sobu za čitanje, juvelirnicu, suvenirnicu i mala ambulanta. Pored toga hotel poseduje glavni resotran Baynan, bar na plaži, sunset bar and restoran kao i surf bar sa lepom terasom, bazen sa slatkom vodom i barom kao i terasom za sunčanje. Ležaljke i suncobrani na bazenu su uključeni u cenu. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje dioskoteku i Spa deo u kom možete rezervisati različite tretmane i masaže. Wifi u glavnom baru je uključen u cenu.

Bungalow – nalaze se duž obale ostrva. U svom sastavu imaju polu otvoreno kupatilo sa kadom, spoljni i unutrašnji tuš, fen, klimu, telefon, sef, minibar i opremljenu terasu sa pogledom na more.
Ocean villa – (4+*) u svom sastavu imaju tuš, wc, fen, klimu, TV, internet (uz doplatu), telefon, mini bar i sef. Ove sobe imaju prelep pogled na tirkizno plavo more, a sa terase imaju direktan ulaz u lagunu.

Mladenci po dolasku dobijaju korpu sa voćem u sobi, kao i jedan snorkling izlet brodićem. Važi do šest meseci nakon venčanja. Ronjenje Rizort poseduje školu ronjenja. Koralni greben udaljen je oko 400 metara od obale. Dnevno su dostupni besplatni snorkling izleti. (oprema se dodatno naplaćuje).

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in

Uključeno: badminton, odbojka na plaži, bilijar, pikado, fintess centar, fudbal, šah, stoni tenis.
Uz doplatu: banana brod, kanu, jedrenje katamaranom, ronjenje, tenis, skvoš, skijanje na vodi, jedrenje.