Amari Havodda Maldives 5

Nalazi se na južnom delu Maldiva, u Gaafu-Dhaaluna atolu na​​ ostrvu Havodda dužine ​250 metara i širine 800 metara. Aerodrom​ ​Male udaljen je oko​ ​400 kilometara, odnosno 55 minuta hidroavionom i 10 minuta vožnje brodom.

Moderan rizort, dostupan je gostima od 2016. godine. Gostima su na raspolaganju dva restorana: ​glavni restoran „Amaya Food Gallery“​ koji služi internacionalne specijalitete u formi švedskog stola i ima ​Live – Cooking​ ​stanicu, a-la-carte restoran „Ember Robatayaki Grill“ u kome se​ ​služi japnaska kuhinja, a određenim danima u ponudi su specijaliteti sa roštilja, „Pizza Kaage“ u kome se služe lagana užina i pice, „Iru Bar“ u kome ​možete uživati u voćnim koktelima na plaži uz zalazak sunca, „Thari Bar“,​ ​bazen sa odvojenim delom za decu, biblioteka i besplatan pristup internetu u javnim delovima kompleksa.

Beach Villa – veličine oko​ ​95m2 (27),​ ​moderne i udobne, sa puno drveta i šarenim detaljima. U svom sastavu to imaju polu otvoreno kupatilo,​ tuš, WC, mini bar, b​a​de​​mantil​,​ fen, telefon, TV,​ ​sef, klima uređaj, ventilator, aparat za kafu / čaj, besplatan internet, terasu sa pristupom plaži i delimičnim pogledom na more zbog vegetacije.
Sunset Beach Villa – veličine oko​ ​95m2​ ​(21),​ opremljene kao Beach Villa,​ ​nalazi se na strani zalask​a​ sunca.
Beach Pool Villa – veličine oko 121m2​ ​(6),​ opremljene kao​ ​Beach Villa,​ ​sa privatnim bazenom na terasi​, nalazi se na strani zalaska sunca.
Overwater Villa – veličine ​oko 77m​2​ (58​), opremljene kao Beach Villa, nalaze se ​na stubovima iznad vode, sa terasom sa ležaljkom od mreže koja se prostire preko vode i ima pristup moru.
Overwater Pool Villa – veličine ​oko 153m​2​ (2​),​ opremljene kao Overwater Villa,​ sa odvojenom dnevnom sobom i privatnim bazenom na terasi.

loren ipusum

loren Ipusum

Lepota i zdravlje
​Uživajte u tretmanima lepote u predivnom „Breeze“ Spa centru.

Sport
Uključeno​: fitnes centar, tenis (​tokom dana), ​odbojka, ​košarka, badminton, stoni tenis, fudbal, joga i pikado.​
Uz doplatu: jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jet ski, katamaran,​ ​​w​ake​ ​board,​ banana brod, kajak, pecanje na pučini.