Beach House The Waldorf Astoria 6

Ostrvo Manafaru, površine 800 metara sa 350 metara, leži u Haa-Alifu atolu. Resort je okružen bujnom vegetacijom u središtu slikovite lagune. Aerodrom Male je udaljen oko 320km, oko 75 minuta leta hidro avionom.

Resort, koji pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote na izuzetno lep način. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatne atmosfere i prvoklasne usluge. Glavni restoran „Saffron Restaurant“ (azijatski) i grill restoran „Medium Rare Restaurant“ nude raznovrsne kulinarske specijalitete. Novi restoran „30 Degrees“ izgrađen je na vodi sa staklenim podom. Dodatno individualne večere se mogu organizovati na plaži ili na jednom od dva obližnja ostrva. Resort raspolaže jednom umetničkom galerijom sa Tee Loungem, u kojem lokalni umetnici imaju mogućnost da izlože svoje radove. Od ostalog sadržaja hotela tu su i bar „Salt Water“, lounge za zabavu, bazen sa prelivajućom vodom (od 16 god.) sa spa paviljonom, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima, vinski podrum (sa mogućnošću organizovanja specijalnih večera), radnja, biblioteka s besplatnim internetom, iznajmljivanje CD/ DVD, frizer, lekarska ordinacija.

Water Villa – veličine oko 110m2 (od toga oko 40m2 zauzima spoljšnji deo) (30), na stubovima iznad vode, prostrane, lepo uređene u tradicionalnom stilu. U svom sastavu imaju zastakljeni prozor na podu dnevne sobe, odvojeni dnevni i spavaći deo, kupatilo sa spoljašnjim tušem, spoljašnji WC, kadu sa đakuzijem, fen, bade mantil, TV-LCD, telefon, besplatni internet, klima uređaj, ventilator, minibar, vinski bar, aparat za čaj i nes kafu, sef, drvenu terasa sa ležaljkama, privatni bazen i direktni pristupom moru.
Beach Villa – oko 150m2 (od toga oko 105m2 zauzima spoljašnji deo) (22), direktno na plaži, opremljene kao Water Villa, sa kombinovanim dnevno/ spavaćim prostorom, bez zastakljenog prozora na podu, kada bez jakuzzija, sa dodatnim tušem, privatnim bazenom sa paviljonom i ležaljkama za sunčanje, delom za obedovanje na terasi, sopstvenom baštom kao i paviljonom sa mogućnošću za sedenje u blizini plaže.
Ocean Villas: oko 110m2 (od toga oko 40m2 spolja) (17), opremljene kao Water Villa, dodatno sa spoljašnjim tušem, velikom terasom za sunčanje i privatnim bazenom. Ocean Ville su kompletno renovirane 2010. god i raspolažu ekskluzivinim enterijerom i najmodernijom tehnikom (HiFi, Blue Ray)
Beach Suite: oko 225m2 (od toga oko 145m2 spolja) (12), prostranije, opremljene kao Beach Villa sa odvojivim delom za spavanjem i kadom sa đakuzijem

Mladenci dobijaju bocu šampanjca i jednočasovnu masažu – za minimalan boravak od 7 noćenja. Za minimalni boravak od 10 noćenja, dodatno dobijaju i romantičnu večeru. Važi do devet meseci nakon venčanja.

Mladenci dobijaju bocu šampanjca i jednočasovnu masažu – za minimalan boravak od 7 noćenja. Za minimalni boravak od 10 noćenja, dodatno dobijaju i romantičnu večeru. Važi do devet meseci nakon venčanja.

Uračunato: fitnes centar, tenis sa osvetljenjem, badminton, odbojka na plaži, bungee-trampolina, stoni tenis, bilijar, play station, nintendo, windsurfing, katamaran, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi, jet ski, pecanje na pučini, simulator za golf.

Veliki spa centar „Modun“ raspolaže sa preko 10 prostorija za tretmane okruženih bujnom vegetacijom, a tretmani su bazirani na aroma terapiji, ayurveda i tradicionalnom maldivskom konceptu.
Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, masaže, tretmani za ulepšavanje.