Constance Ephelia Resort 5

Nalazi se na severozapadnoj obali ostrva Mahe u nacionalnom parku Port Launay Marine. Okružen je prelepim peščanim plažama. Aerodrom Mahe nalazi se na udaljenosti od oko 25 kilometara

Smešten je na 120 hektara zemlje koja gleda na nacionalni park Port Launay Marine. Gostima su na raspolaganju šest restorana: glavni restoran „Corossol“ koji nudi švedski sto internacionalnim specijalitetima, restoran „Helios“ koji služi jela mediteranske kuhinje, „Adam i Eva“ u kome se služi kineska kuhinja, „Ciann“ koji služi francuske specijalitete, „Seselwa“ u kome se služi kreolska kuhinja, „Kabana Bar & Snack“ koji se nalazi na plaži i služi piće i grickalice, pet bazena (četiri direktno pored Junior Suite-ova i bazen u sklopu fitnes centra), besplatan pristup bežičnom internetu, butik, frizerski salon i heliodrom.

Tropical Garden – veličine oko 48m² (42), uređene sa stilom. U svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan bežični internet, Apple iMac Mini sistem za zabavu (na zahtev), klima uređaj, ventilator, mini bar, aparat za čaj / kafu, i balkon ili terasu. Nalaze se u južnom delu kompleksa, u blizini glavnog restorana i imaju pogled na baštu.
Junior Suite – veličine oko 62m² (184) opremljene kao Tropical Garden, kvalitetnije uređene, prostranije, sa zasebnim kupatilom, u južnom delu plaže, okrenuti ka moru.
Senior Suite – veličine oko 72m² (40) opremljene kao Junior Suite, veće sobe, dodatno sa Nespresso aparatom, većim balkonom ili terasom, na severnom delu plaže

Mladenci dobijaju flašu penušavog vina, keks, torbu za plažu i popust od 30% za spa tretman. Važi do 12 meseci nakon venčanja. Dete je dozvoljeno u sobama Junior Suite i Senior Suite

Bogat doručak na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Corossol“ ili prilikom rezervacije Senior Suite u restoranu „Seselwa“ i švedski sto za večeru u restoranu „Corossol“ i odabrani meni i a la carte u restoranima „Adam & Eve“, „Heliosa“ i „Seselwa“.
Kod rezervacije punog pansiona dodatno švedski sto ili a la carte za ručak u restoranima „Helios“, Seselwa“ ili „Adam & Eve“ i snek meni u restoranu „Kabana“.

Uključeno: fitnes centar, četiri teniska terena (osvetljena), skvoš, stoni tenis, odbojka, katamaran, jedrenje na dasci, kajak, snorkling, meditacija, aerobik u bazenu, boks.
Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla, časovi jedrenja na dasci i katamaranu, joga, zumba, freeclimbing i ronjenje.

Lepota i zdravlje
Spojićete se sa prirodom u “USpa“, najvećem spa centru u indijskom okeanu. Za masaže se koriste prirodni proizvodi iz regiona. Možete odabrati i tretmane proizvodima „imalia“ brenda.
Uključeno: sauna, hladan bazen, bazen za relaksaciju sa delom za jogu i đakuzi.
Uz doplatu: masaže, tretmani lepote, manikir/pedikit, frizerski salon.