Constance Le Prince Maurice 6

Nalazi se na istočnoj obali na neverovatnom i jedinstvenom poluostrvu Belle Mare. Glavni grad Port Louis udaljen je oko 43 kilometara, a aerodrom Mahebourg udaljen je oko 65 kilometara.

Elegantan resort kompletno renoviran u leto 2017. Smešten je u rajsku baštu i okružen je belim peščanim plažama iz snova. Gostima su na raspolaganju pet restorana: „La Terrasse“ koji nudi internacionalne i kreolske specijalitete, restoran u laguni „Tapasake“ sa azijskom kuhinjom, u glavnoj zgradi nalazi se restoran „PR1ME“ koji nudi jela sa roštilja i veliki izbor vina, „L’Artisan“ koji izgleda kao kafić i služi lagana jela i snekove tokom dana, „La Pointe“ u kome se služi riba, četiri bara, tri bazena, dečiji bazen, frizerski salon, biblioteka, radnje i besplatan pristup internetu.

Lagoon – veličine oko 65m² (24), sa stilom uređeni. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade mantil, TV, DVD / CD plejer, telefon, iPad stanicu, besplatan bežični internet, klima uređaj, ventilator, mini bar, espreso aparat, sef, balkon ili terasa, pogled na lagunu i 24 sata uslugu batlera.
Ocean Balkony – veličine oko 65m² (12), opremljene kao Lagoon, sa balkonom i pogledom na more.
Ocean – veličine oko 65m² (6), opremljene kao Ocean Balcony, sa terasom.
Beachfront Balkony – veličine oko 65m² (30), opremljene kao Ocean Balcony, direktno na plaži, sa pogledom na more.
Ocean Balcony Suite – veličine oko 119m² (4), opremljene kao i Lagoon, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, dodatno sa dva televizora, zasebnim toaletom, sa terasom.
2-Bedroom Ocean Balcony Suite – veličine oko 195m² (4), opremljene kao i Ocean Balcony Suite, sa dve spavaće sobe sa terasom, neke direktno na plaži.

Možemo  uneti  napomenu  za medeni  mesec.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uključeno: fitnes centar, joga, pet teniskih terena, jedrenje na dasci, skijanje na voi, snorkling, vožnja brodom sa staklenim dnom, kajak, mali fudbal, golf (9 rupa).
Uz doplatu: kite surfing, parasailing, ribolov na pučini, škola ronjenja (PADI)

Lepota i zdravlje
Ekskluzivni i lepo uređen „One & Only Spa“ sa sopstvenim bazenom i spektakularnim pogledom na more.

Zabava
Večernja zabava sa živom muzikom.