COOEE OBLU at Helengeli by Atmosphere 4+

Nalazi se na ostrvu Helengeli dužine 800 metara, a širine 135 metara u severnom Male atolu. Aerodrom Male nalaze se na udaljenosti od 48 kilometara, odnosno oko 50 minuta vožnje gliserom.

Moderan rizort. Gostima sun a raspolaganju restoran „The Spice“ koji služi internacionalna jela na bazi švedskog stola, a la carte restoran „Just Grill“ koji služi morske specijalitete i jela sa roštilja, restoran Cooee Bistro koji služi lake obroke i grickalice, glavni bar „Helen S“ koji služi pića, bazen, prodavnica suvenira, butik i bežični pristup internetu.

Beach Villa – veličine oko 48m2 (22), uređene drvenim materijalima, dekorisane šarenim detaljima. U svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, WC, bade mantil, fen, telefon, besplatni bežični pristup internetu, mini bar, aparat za kafu i čaj, sef, klima uređaj i terasu sa pogledom na baštu i okrenutu ka strani na kojoj izlazi Sunce.
Deluxe Beach Villa – veličine oko 52m2 (64), opremljene kao Beach Villa, nalazi se u prvom redu do plaže, dodatno sa ventilatorom na plafonu i pogledom na more.
Laguna Villa – veličine oko 77m2 (28), opremljene kao Beach Villa, smeštene na stubovima u laguni, dodatno imaju ventilator na plafonu, palubu za sunčanje sa privatnim bazenom i ležaljkama i imaju direktan pristup laguni i pogled na more.

Mladenci dobijaju korpu sa voćem, keks i dve čaše penušavog vina na dolasku. Važi za boravak od minimum 4 noćenja.
Za boravak od minimum 5 noćenja, mladenci dobijaju flašu penušavog vina i masažu. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

All Inclusive – Bogati doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu „The Spice“, određena alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino kuće, odabrani kokteli) u period u 9 do 1 čas, grickalice u večernim satima, izlet pecanja u suton i do obližnjeg ostrva.

Lep spa centar „Elena by Atmosphere“ nudi gostima opuštajuće masaže i raličite kozmetičke tretmane, kao i Ayurveda tretmane.

Sport
Uključeno: fitnes centar, kajak, odbojka na plaži, badminton i pikado.
Uz doplatu: stoni tenis, kajt surfing, skijanje na vodi, skuter, parasejling, banana čamac i pecanje na pučini.