Dreams Palm Beach Punta Cana 5

Direktno na prelepoj plaži. Udaljenost od aerodroma Punta Cana oko 20 minuta.

Hotelski kompleks se nalazi u sred tropske bašte. Poseduje restoran, kao i 5 à la carte restorana sa italijanskim, francuskim, japanskim i meksičkim specijalitetima, 5 barova, kefe, snak bar, 3 bazena, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i na plaži, prodavnice, Dreams Spa, internet WLAN (doplata)

Deluxe Tropical View: oko 41m², elegantno opremljene sa kadom/WC, fen, ogrtač, papuče, TV (flat-screen), iPod® station, DVD/CD player, telefon, internet WLAN (doplata), set za peglanje, klima, ventilator, minibar, aparat za kafu/ čaj, sef i balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Tropical View Preferred Club: oko 41m², opremljenost kao Deluxe Tropical View. Uključen Preferred Club services: ekskluzivni deo sa bazenom, doručak u popodnevnim satima u Preferred Lounge, internet WLAN, dnevne lokalne novine, minibar sa većim izborom pića, concierge service.
Deluxe Ocean View Preferred Club: oko 41m², opremljenost kao Deluxe Tropical View Preferred Club, sa pogledom na more.
Honeymoon Suite Jacuzzi Ocean View Preferred Club: oko 82m², opremljenost kao Deluxe Tropical View Preferred Club, sa walk-in tušem i odvojenom spa kadom, dnevna soba sa dodatnim TV (flat-screen),odvojena spavaća soba, pogled more.

Putnici na medenom mesecu dobijaju romantično dekorisanu sobu, kasni check out (prema raspoloživosti), romantičnu večeru, flašu ruma i voće. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

All inclusive. Obavezna doplata zasvečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Zabava
Noćni klub, teatar, zabavni program za goste.
Uz doplatu: kazino.

Sport
Uključeno:
 teretana, 2 teniska terena, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, trambolina, jedrenje na dasci, kajak, početni kurs ronjenja,snorkling,bilijar/snuker.
Uz doplatu: jahanje

Deca
Explorers“ Club sa igralištem, PlayStation® i Xbox®, aktivnosti i kamp na plaži za decu od 3 do 12 godina. Za tinejdžere od 13 to 17 godina tu je Zone Teens“ Club sa dnevnim i večernjim programom kao i diskoteka