Four Season Resort Kuda Huraa 6

Nalazi se jugo-istočno od severnog Male atola. Elegantno ostrvo dužine 750 metara i širine 100 metara neodoljivog šarma. Od aerodroma Male udaljeno je oko 25 minuta gliserom.

Resort, koji pripada renomiranom hotelskom lancu Hilton, sjedinjuje luksuz i prirodne lepote na izuzetno lep način. U tipičnom maldivskom ambijentu goste očekuje visok nivo privatne atmosfere i prvoklasne usluge. Glavni restoran „Saffron Restaurant“ (azijatski) i grill restoran „Medium Rare Restaurant“ nude raznovrsne kulinarske specijalitete. Novi restoran „30 Degrees“ izgrađen je na vodi sa staklenim podom. Dodatno individualne večere se mogu organizovati na plaži ili na jednom od dva obližnja ostrva. Resort raspolaže jednom umetničkom galerijom sa Tee Loungem, u kojem lokalni umetnici imaju mogućnost da izlože svoje radove. Od ostalog sadržaja hotela tu su i bar „Salt Water“, lounge za zabavu, bazen sa prelivajućom vodom (od 16 god.) sa spa paviljonom, bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima, vinski podrum (sa mogućnošću organizovanja specijalnih večera), radnja, biblioteka s besplatnim internetom, iznajmljivanje CD/ DVD, frizer, lekarska ordinacija.

Beach Pavilion sa bazenom – veličine oko 45m2, odvojeni bungalovi u tradicionalnoj arhitekturi sa dosta drvenih detalja. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom/tušem/WC-om, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantili, TV, DVD, telefon, internet, dasku za peglanje, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef, terasa sa bazenom i pogledom na baštu.
Beach Bungalow istočna strana sa bazenom – veličine oko 63m2, opremljene kao Beach Pavilion, sa ležaljkama i suncobranima, pogledom na more i izlazak sunca.
Beach Bungalow zapadna strana sa bazenom – veličine oko 63m2, opremljena kao i Beach Bungalow, na istočnoj strani, samo sa pogledom na zalazak sunca.
Water Bungalow istočna strana – velličine oko 61m2, na stubićima iznad lagune sa direktnim prilazom u more.
Water Bungalow zapadna strana – veličine oko 61m2, opremljene kao i Water Bungalow, na istočnoj strani, sa pogledom na zalazak sunca

Mladenci dobijaju bocu šampanjca i jednočasovnu masažu – za minimalan boravak od 7 noćenja. Za minimalni boravak od 10 noćenja, dodatno dobijaju i romantičnu večeru. Važi do devet meseci nakon venčanja.

Mladenci dobijaju bocu šampanjca i jednočasovnu masažu – za minimalan boravak od 7 noćenja. Za minimalni boravak od 10 noćenja, dodatno dobijaju i romantičnu večeru. Važi do devet meseci nakon venčanja.

Uključeno: Teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, surfovanje na dasci, jedrenje, jedrenje katamaranom, kajak.
Uz doplatu: skijanje na vodi, wakeboarding, jetsking, parasailing, Fun Tubes, banana brod.

Ronjenje
Oko 100 metara od koralnog grebena. Raznolike ronilačke aktivnosti na ostrvu za početnike i za iskusne ronioce.