Grand Bahia Principe Bavaro 4 +

Nalazi se na istočnoj obali, direktno na 500 metara dugačkoj plaži od predivnog svetlog peska. Aerodrom Punta Cana je udaljen oko 20 km (30min).

Ekskluzivan kompleks u stilu karibskog naselja nalazi se u predivnom tropskom vrtu. Široki resort raspolaže sa 1 buffet i 9 a-la-carte restorana (francuski, japanski, italijanski, meksički, mediteranski, gril i riblji), 12 barova, 2 velika bazena u obliku lagune sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri. U blizini plaže nalazi se Club Hacienda sa ekskluzivnim prednostima za svoje goste.

Junior Suite Bavaro: oko 43 m2, prostrani svitovi sa kupatilom, whirlpool kadom, fenom, TV, telefonom, klimom, ventilatorom, mini barom (svakodnevna dopuna piva, vode i sokova), aparatom za kafu, sef (uz doplatu), balkon ili terasa sa pogledom na vrt.
Club Hacienda: oko 43 m2, kao Junior Suite, u odvojenom delu resorta, u blizini plaže sa uslugama Cluba Hacienda.

Putnici na medenom mesecu dobijaju romantično dekorisanu sobu, kasni check out (prema raspoloživosti), romantičnu večeru, flašu ruma i voće. Važi do 2 meseca nakon venčanja. Venčani list pokazati u hotelu.

All inclusive. Obavezna doplata zasvečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Zabava
Programi animacije preko dana i uveče, časovi salse, karaoke bar, diskoteka, jednom nedeljno Manager’s koktel parti.

Sport
Uključeno: tenis (osvetljenje se plaća), stoni tenis, fitnes centar, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, sat vremena poosobi/danu: kajak i snorkling.
Uz doplatu: ronjenje (PADI škola ronjenja u hotelu), banana čamac, paraglajding.

Beauty & Wellness
Odlično opremljen „Bahia Spa“ centar poseduje najsavremeniju opremu(uz naplatu).

Idealno za decu
Mini klub za decu od 4 do 12 godina nudi raznolik prgram zabave.