Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort 5

Nalazi se na južnoj obali. Glavni grad Port Louis udaljen je oko 50 kilometara, a aerodroma Mahebourg udaljen je oko 43 kilometara.

Elegantan hotel renoviran 2017. godine i pripada lancu „Small Luxury Hotels of the World“. Smešten je u tropskoj bašti kroz koju prolazi mala reka, a nalazi se direktno na plaži. Pruža opuštajuci odmor u elegantnoj atmosferi i predivnom okruženju. Gostima su na raspolaganju dvanaest restorana u kojima ćete bez sumnje doživeti kulinarski užitak, Cigar Lounge, bar na bazenu, tri bazena (jedan sa grejanjem), frizerski salon, butik, biblioteka i besplatan internet u celom kompleksu.

Gardenview Suite – veličine oko 62m2 (54) lepo uređene. U svom sastavu imaju kupatilo sa kadom/tušem, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan bežični internet, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, Nespresso aparat, usluga batlera i balkon ili terasu sa pogledom na bazen ili baštu.
Seaview Suite – veličine oko 62m2 (62), opremljene kao Gardenview Suite, sa balkonom ili terasom sa pogledom na more.
Beachfront Suite – veličine oko 62m2 (16), opremljene kao Gardenview Suite, sa balkonom ili terasom, u prvom redu do plaže.
Junior Suite Gardenview – veličine oko 81m2 (8), opremljene kao Gardenview Suite, sa kombinovanim dnevno/spavaćim prostorom i odvojenom kadom, tri Nespresso kapsule dnevno sa pogledom na baštu
Junior Suite Sea View – veličine oko 81m2 (12), opremljene kao Junior Suite Gardenview, sa pogledom na more.
Senior Suite Gardenview – veličine oko 102m2 (2), opremljene kao Junior Suite Gardenview, sa odvojenim dnevnim boravkom.
Senior Suite Sea View – veličine oko 81m2 (6), opremljene kao Senior Suite Gardenview, sa pogledom na more.

Mladenci dobijaju flašu šampanjca, činiju sa vocem i ručak po osobi kod rezervacije polupansiona.

Bogat švedski sto za doručak i za večeru švedski sto ili meni. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno je uračunat meni za ručak. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sport
Uračunato: fitnes centar, jedrenje na dasci, kajak, čamac sa providnim dnom, snorkling, stoni tenis, tri teniska terena sa reflektorima, joga, odbojka na plaži, bilijar, boćanje, badminton i iznajmljivanje bicikla.
Uz doplatu: ronjenje, pecanje na pučini, kitesurfing, skijanje na vodi i jahanje.

Lepota i zdravlje
Novouređeni „Seven Colours Spa“ nudi gostima istinsko opuštanje uz veliki izbor ekskluzivnih tretmana za relaksaciju i opuštanje uz jogu, Tai Chi, Reiki, Qi Gong i meditaciju.
Uključeno: sauna, hamam, parno kupatilo, vitality pool.
Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.