Holiday Island Resort & Spa 3+

Nalazi se peščanoj plaži na Dhiffushi ostrvu, na samo 30 minuta leta od internacionalnog aerodroma u Maleu.

Kristalno čisto more i nežne peščane obale očaravaju goste u jednom od poslednjih nedirnutih rajeva na zemlji. Oblikujte svoj odmor iz snova na mestu gde su istinska lepota, persolnalizoavna usluga i povlađivanje stvorili utočište neuporedive draži.
Provedite dan na plaži: zavalite se u ležaljci i uživajte u sunčevim zracima. Vreme ovde sporije prolazi, iskoristite to

Beach Bungalow: sve sobe su klimatizovane, imaju privatnu terasu sa ležaljkama iz kojih gosti mogu da posmatraju Indijski okean. Svaka soba ima TV, sef i frižider, aparat za kafu/čaj, a u kupatilu ima kadu, odvojen tuš i fen za kosu.

Mladenci po dolasku dobijaju korpu sa voćem u sobi, kao i jedan snorkling izlet brodićem. Važi do šest meseci nakon venčanja. Ronjenje Rizort poseduje školu ronjenja. Koralni greben udaljen je oko 400 metara od obale. Dnevno su dostupni besplatni snorkling izleti. (oprema se dodatno naplaćuje).

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in

Počastite sebe nekim od spa tretmana ili uživajte na suncu u raznim drugim aktivnostima: ronjenju ili snorklingu.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.