Hotel Coco de Mer 4+

Smešten je u zalivu Anse Bois de Rose, mirnom delu na jugozapadi ostrva Praslin. Aerodrom Mahé nalazi se na udaljenosti od oko 50 kilometara, aerodrom Praslin nalazi se na na oko 10 kilometara.

Kompleks hotela odiše posebnom toplinom zbog koje mu se mnogi gosti vraćaju svake godine. Savršen je za relaksaciju u prirodnom bujunom okruženju uz prijateljsku atmosferu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Hibiscus“ u kome se često menja tematski švedski sto, á la carte restoran „Mango Terrace“ koji se nalazi pored bazena, bazen, bar pored bazena i besplatan bežični internet u celom kompleksu. Više ekskluzivnosti nude „The Black Parrot Suites“ koji se nalaze na oko 100 metara na brdu sa pogledom na more. Ovaj deo hotela ima sopstveni lobi, bar i manji ekskluzivan bazen. Nije dozvoljen boravak mlađima od 14 godina, mogu se koristiti sadržaji hotela „Coco de Mer“.

Standard – veličine oko 48m² (22), moderno uređene, sa nameštajem od svetlog drveta, velike i komforne. U svom sastavu imaju kupatilom sa tušem/WC-om, kadu u sklopu sobe, fen, TV, telefon, klima uređaj, ventilator, mali frižider, aparat za čaj i čaj, sef i balkon ili terasu. Nalaze se od 2. do 4. reda do mora.
Superior – veličine oko 50m² (18), opremljene kao Standard, u prvom redu do mora, dodatno imaju terasu i pogled na more.
Black Parrot Junior Suite – veličine oko 68m² (12), opremljene kao Superior, ali elegantnije, sa kupatilom, iPod stanicom, mini barom, aparatom za espreso i balkonom.

Možemo uneti  napomenu  za medeni mesec

Sport
Uključeno: fitnes centar i kajak.
Uz doplatu: oprema za snorklng, iznajmljivanje bicikla i ronjenje u blizini.