Hotel Hilton Inn 5*

Lokacija

Nalazi se na 2000 metara dugačkom i 500 metara širokom ostrvu koje pripada severnom male atolu. Okružuje ga 6 kilometara duga peščana plaža od belog peska koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

Hotel

Rizort svojim gostima nudi dosta prostora za privatnost, ali i odličnu uslugu. Razmazićete se u tri restorana: „Reethi Restaurant“ sa mediteranskim i azijskim specijalitetima i podrumom vina, „Tapasake“ u kome se služe japanska jela, kao i „Fanditha Lounge and restaurant“ u kome se služe arapska jela. Kompleks takođe nudi bar, dva bazena, odvojen bazen za decu sa toboganom, ležaljke, suncobrane i peškire (dostupne i na plaži i pored bazena), prodavnicu, frizera, čitaonicu, internet (dodatno se naplaćuje) i doktorsku ordinaciju.

Sobe

Vila na plaži – veličine oko 135m2 (spoljni deo zauzima oko 56m2), luksuzne i moderne ukrašene sa dosta prirodnog materijala i sa dosta pažnje posvećene detaljima. U svom sastavu imaju veliko kupatilo sa kadom/tušem, odvojen WC, spoljni tuš, bademantil, TV, radio, CD/DVD player, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, veliku terasu sa ležaljkama i direktnim pristupom plaži. Batler je dostupan 24 sata dnevno.

Vila na plaži sa bazenom – veličine oko 165m2 (spoljni deo zauzima oko 86m2), opremljene kao Vila na plaži, dodatno sa većim prostorom za sunčanje i sedenje i privatnim bazenom.

Dupleks Vila – veličine oko 135m2 po nivou (na dva nivoa). Pored nje se nalaze dve Vile na plaži koje su povezane malim putem.

Vila na vodi – veličine oko 149m2 (spoljni deo zauzima oko 70m2), nalazi se na stubovima u laguni, dodatno ima terasu i direktan pristup laguni.