Kandima Maldives 4+

Nalazi se na ostrvo veličine ​tri kilometra dužine i sto metara širine.​ ​Aerodrom Male udaljen​ ​je 150 kilometara, odnosno na​ oko ​25​ ​minuta vožnje hidroavionom do​ ​ostrva Kudahuvadhoo, a zatim još 15 minuta vožnje brodom​.​

Novi rizort će Vas impresionirati čistim, modernim dizajnom, koji se idealno uklapa u prirodu i vegetaciju ostrva.​ ​Gostima je na raspolaganju pet restorana sa velikim izborom jela među kojima su i restoran​ ​“Flavour Zest“ koji nudi mnoštvo različitih internacionalnih specijaliteta, restoran „Far East Fine Dining“​ ​u kome možete uživati u autentičnoj kineskoj kuhinji, direktno na plaži se nalazi restoran​ ​“Azure“ sa mediteranskim specijlitetima, moderni​ restoran ​“Deli“​ ​služi sveže snekove, a restoran​ „Smoked“​ ​služi jela sa roštilja.​ ​Gosti mogu da uživaju uz osvežavajuće koktele u baru na bazenu „Breeze“, a u kafeu​ ​“Aroma“ se možete osvežiti svežim sokovima i maldivskim i azijskim poslasticama. Hotel dodatno poseduje dva bara, jedan Beach Club, kafe, bazen, umetnički studio, fotostudio i beplatan internet WIFI.

Sky Studio – veličine oko​ ​40m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​15m​2​), smeštene u zgradama sa 4 smeštajne jedinice direkno na plaži. Nalaze se na prvom spratu,​ elegantno i moderno opremljene u svetlim bojama. U svom sastavu imaju tuš/WC, TV, ​t​elefon, ​k​limu,​ ventilator na plafonu, ​minibar ​i balkon.
Beach Studio – ​veličine oko​ 40​m2​ ​(od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 15m2), ​isto opremljene kao Sky Studio, ali se ​nalaze se u prizemlju i dodatno imaju terasu.
Beach Villa Jacuzzi – veličine ​oko ​97m2 (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​42m2), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​u zasebnim vilama, a dodatno imaju ​kupatilo sa odvojenom kadom, odvojenim tušem, WC, terasu i đakuzi.
Beach Pool Villa with Jacuzzi – ​oko ​125m​2​ (​od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ ​​70m2), ​isto su opremljene kao Beach Villa Jacuzzi, ​sa privatnim bazenom.
Aqua Villa – veličine ​oko​ 73m​2​ (od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 25 m​2​), ​isto su opremljene kao Beach Studio, nalaze se ​na stubovima iznad vode. Zasebne su vile koje u svom sastavu dodatno imaju kupatilo sa odvojenom kadom, odvojen tuš, WC, ​terasu za sunčanje i direktan prilaz moru.
Ocean Pool Villa –​ veličine oko 90m​2 (od čega je otvoreni prostor​ ​oko​ 30m2), ​isto su opremljene kao ​Aqua Villa, ​dodatno sa privatnim bazenom na terasi.

Mladenci dobijaju korpu sa voćem, keks i dve čaše penušavog vina na dolasku. Važi za boravak od minimum 4 noćenja.
Za boravak od minimum 5 noćenja, mladenci dobijaju flašu penušavog vina i masažu. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

All Inclusive – Bogati doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu „The Spice“, određena alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino kuće, odabrani kokteli) u period u 9 do 1 čas, grickalice u večernim satima, izlet pecanja u suton i do obližnjeg ostrva.

Spa​ se nalazi u sred tropske vegetacije i nudi različite masaže i tretmane lepote.
​Uključeno: Fitness-Center, ​odbojka na plaži, ​t​enis,​ košarka.
​Uz doplatu: bicikl, skuter, streličarstvo, joga, različiti nemotorizovani i motorizovani sportovi.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.