Medhufushi Island Resort 5

Ostrvo Medhufushi (1 kilometara dugačko i 200 metara široko) nalazi se u Meemu atolu. Aerodrom Male udaljen je 130 kilometara, oko 40 minuta leta hidroavionom.

Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima, plažom, radnjom, bibliotekom, internetom (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

Beach Villa – veličine oko 65m2 (58), samostalne, komforne vile, nalaze se direktno na plaži, međusobno udaljene oko 2 metara. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa spoljnim tušem, WC, fen, bade mantil, TV, radio/CD-plejer, telefon, klimu, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa drvenom ljuljaškom i internet (uz doplatu).
Beach Villa Suite – veličine oko 71m2 (8), opremljene kao Beach Villa, u svom sastavu imaju dve spavaće sobe i dva kupatila sa dodatnim prostorom za sedenje između soba.
Water Villa – veličine oko 60m2 (44), opremljene kao Beach Villa, dodatno sa kadom, postavljene su na stubovima direktno u laguni i imaju direktan prilaz moru.
Beach Villa Suite – velične oko 178m2 (od toga 42m2 spoljašnji deo) (8), sastoje se od dve Beach ville povezane verandom, sa dodatnim prostorom za sedenje i kadom.

Loren Ipusum

Loren Ipusum

Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado.
Uz doplatu: banana čamac, kajak, surfing, skijanje na vodi, pecanje na pučini, jedrenje katamaranom.

Ronjenje
Spoljni greben ovog resorta je prvoklasno mesto za ronjenje. Nalazi se na oko 600-700 m od obale. Snorkling izleti, oprema i kursevi ronjenja u PADI centru uz doplatu.

Uključeno: više puta nedeljno večernja animacija.
Uz doplatu: razni izleti brodom.