Now Larimar Punta Cana 5

Nalazi se direktno na plaži Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana udaljen je oko 30 minuta.

Resort sa tipično karipskim ambijentom idealno je mesto za odmor. Ukupno 14 restorana (8 a-la-carte) i 12 barova brine se o kulinarskoj raznovrsnosti. Pored 2 restorana sa samoposluživanjem, tu su i gourmet restorani sa internacionalnim specijalitetima u ponudi. U okviru resorta nalaze se 2 velika bazenska kompleksa sa 2 đakuzija i 5 bazena, od toga 2 eksluzivna bazena za Preferred Club goste i jedan dečji bazen. Na bazenima i na plaži na raspolaganju su ležaljke, suncobrani i peškiri. Spa centar. Besplatan Wi-Fi u celom rizortu.

Deluxe Garden View: oko 40m², moderno uređene, sa đakuzi kadom, odvojen tuš/WC, fen, bade-mantil/papuče, TV, telefon, pristup internetu (Wi-Fi, uračunat), pegla/daska za peglanje, klima, plafonski ventilator, mini bar (puni se svakodnevno bezalkoholnim pićima, sokovima i pivom), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na vrt.
Deluxe Garden Swim-Up: oko 40m², kao Deluxe Garden View, direktan pristup bazenu preko terase.
Deluxe Tropical View: oko 46m², kao Deluxe Garden View.
Deluxe Pool View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, pogled na bazen.
Deluxe Partial Ocean View: oko 46m², kao Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.
Preferred Club Deluxe Tropical View: oko 54m², kao Deluxe Tropical View, sa đakuzijem na terasi ili balkonu. Uračunate Preferred Club usluge: privatni check-in/-out, usluga konsijerža, kvalitetno opremljen mini bar, pristup Preferred Club lobiju (internet stanica, kont.doručak, Hors d’Oeuvres posle podne), 2 odvojena bazena sa konsijeržom.
Preferred Club Deluxe Pool View: oko 54 m², kao Preferred Club Deluxe Tropical View, sa pogledom na bazen.
Preferred Club Deluxe Partial Ocean View: oko 54m², kao Preferred Club Deluxe Tropical View, sa ograničenim pogledom na more.
Deluxe Family Room: oko 92m², kao 2 Deluxe Tropical View sobe, specijalno za porodice.

Putnici na medenom mesecu (do 9 meseci nakon venčanja), kao i putnici koji obeležavaju godišnjicu venčanja dobijaju besplatan Honeymoon paket. Premium Honeymoon paket sa romantičnom večerom i korišćenjem spa besplatno uz rezervaciju sobe Preferred Club Deluxe Partial Oceanview za najmanje 7 noći. Internac. venčani list se mora priložiti u hotelu.

All inclusive. 

Zabava
Pozorište sa večernjom zabavom, tematske večeri, nedeljno zanatska pijaca, diskoteka na otvorenom, časovi plesa i španskog jezika, bioskop na plaži.
Uz doplatu: kazino, kuglanje.

Sport
Uračunato:
 fitness centar, aerobik, 2 teniska terena, odbojka na plaži, oprema za snorkeling, ronjenje, jedrenje, kajak.

All inclusive
Unlimited Luxury: svi obroci, užina 24h, internac. pića, 24h room service, mini bar, služenje pića na plaži i bazenu, AMResorts Dining Experience-Program.