Olhuveli Beach & Spa Resort 4+

Nalazi se u južnom Male atolu, direktno na spoljnom grebenu i udaljen je 45 minuta vožnje gliserom od aerodroma.

Nalazi se na ostrvu obraslom tropskom vegetacijom duzine 900 metara i širine 100 metara. U svom sastavu ima recepciju (internet uz doplatu), prodavnicu suvenira, zlataru, sobu za čitanje sa odabranim delima, glavni otvoreni restoran, a-la-carte restoran sa velikom terasom sa koje se pruža pogled na prelepu lagunu, bar na otvorenom i snek bar na bazenu. U sklopu hotela se nalaze i dva bazena, kao i bazen za decu (ležaljke i peškiri su uključeni u cenu), a prelep “Sun Spa” poziva na opuštanje.

Deluxe sobe – (4*) (63) udobno nameštene. U svom sastavu imaju tuš, toalet, fen, ventilator na plafonu, klimu, minibar (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, sat TV, sef, dnevni boravak, aparat za kafu/čaj, terasu ili balkon sa pogledom na plažu i lagunu.
Vila na vodi  (21), opremljene su kao Deluxe sobe, nalaze se iznad vode, poseduju kadu, bide, CD player, prostran dnevni boravak sa ručno napravljenim nameštajem od tikovine, terasu za sunčanje sa ležaljkama i direktnim pristupom moru.
Jacuzzi vile – ukupno (32), opremljene kao i Vile na vodi, dodatno sa đakuzijem na velikoj privatnoj terasi.

Putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave 5, 10, 15 ili 20 godina braka, kao i srebrnu i zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i čokoladu. Za minimum boravka od 7 noći dobijaju i večeru uz sveće.
Važi do 12 meseci nakon venčanja ili dana godišnjice.

Švedski sto za sve obroke.

Uključeno u cenu: odbojka, badminton, pikado i stoni tenis.
Uz doplatu: teretana, bilijar, tenis, wind i kite surfing, ronjenje, jedrenje. Spa tretmani, sauna, parno kuparilo i đakuzi.

Transfer na maldivima je obavezan i biće uračunat u cenu kada Vam pošaljemo ponudu.