One & Only Reethi Rah 6

Nalazi se na 2000 metara dugačkom i 500 metara širokom ostrvu koje pripada severnom male atolu. Okružuje ga 6 kilometara duga peščana plaža od belog peska koja je podeljena u 12 idiličnih zaliva. Aerodrom u Maleu udaljen je oko 35 kilometara, odnosno nekih 50 minuta jahtom.

Rizort svojim gostima nudi dosta prostora za privatnost, ali i odličnu uslugu. Razmazićete se u tri restorana: „Reethi Restaurant“ sa mediteranskim i azijskim specijalitetima i podrumom vina, „Tapasake“ u kome se služe japanska jela, kao i „Fanditha Lounge and restaurant“ u kome se služe arapska jela. Kompleks takođe nudi bar, dva bazena, odvojen bazen za decu sa toboganom, ležaljke, suncobrane i peškire (dostupne i na plaži i pored bazena), prodavnicu, frizera, čitaonicu, internet (dodatno se naplaćuje) i doktorsku ordinaciju.

Vila na plaži – veličine oko 135m2 (spoljni deo zauzima oko 56m2), luksuzne i moderne ukrašene sa dosta prirodnog materijala i sa dosta pažnje posvećene detaljima. U svom sastavu imaju veliko kupatilo sa kadom/tušem, odvojen WC, spoljni tuš, bademantil, TV, radio, CD/DVD player, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, veliku terasu sa ležaljkama i direktnim pristupom plaži. Batler je dostupan 24 sata dnevno.
Vila na plaži sa bazenom – veličine oko 165m2 (spoljni deo zauzima oko 86m2), opremljene kao Vila na plaži, dodatno sa većim prostorom za sunčanje i sedenje i privatnim bazenom.
Dupleks Vila – veličine oko 135m2 po nivou (na dva nivoa). Pored nje se nalaze dve Vile na plaži koje su povezane malim putem.
Vila na vodi – veličine oko 149m2 (spoljni deo zauzima oko 70m2), nalazi se na stubovima u laguni, dodatno ima terasu i direktan pristup laguni.

Možemo uneti  napomenu  za medeni mesec

Zabava
Povremen večernji zabavni program. Različite ekskurzije se dodatno naplaćuju.

Sport
Teretana, teniski teren sa reflektorom, odbojka na plaži, badminton, fudbal, boćanje, stoni tenis, pikado, jedrenje na dasci, kajak, pedalino su uračunaci u cenu.
Dodatno se naplaćuje: golf, skijanje na vodi, parasailing, jedrenje, jedrenje katamaranom, banana.

Ronjenje
Hotelski privatni greben udaljen je oko od 250 do 300 metara. Škola ronjenja se dodatno naplaćuje. Snorkling je uračunat u cenu.

Lepota i zdravlje
Ekskluzivni „One&Only Espa Spa“.
Uračunato: sauna, tursko kupatilo i đakuzi.
Uz dodatu: masaže, aromaterapije, Ayurveda tretmani i tretmani lepote.